Napsat recenzi

Hotel u jezera Giritale Wewa

Recenze hotelu Deer Park Hotel **** (Srí Lanka - Polonnaruwa - Giritale)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2015
Přečteno: 81x
Recenze se líbila: 651 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel hotel
  • hotel hotel
  • pokoj pokoj
  • koupelna koupelna
  • čajový servis na pokoji čajový servis na pokoji
  • bazén bazén
  • hotelové jezírko s jezerem hotelové jezírko s jezerem
  • okolí hotelu okolí hotelu
  • jezírko jezírko
  • jezero jezero
  • hotelové opičky hotelové opičky

Hotel se nachází na hranici džungle a tím je krásně zapasovaný do přírody, která vás vtáhne do sebe a hned na vás dýchne perfektní atmosféra.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Maximálně dvoupatrové domečky v zahradě a okolo bazénu na hranici džungle s venkovním sprchou je perfektní zážitek. V džungli je 77 pokojů

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Stravování jsme měli formou snídaní a večeří, obojí bylo formou švédských stolů.. Jídlo bylo dobré, bylo spoustu možností ochutnat místní jídlo, které je ale velmi ostré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

V hotelu je bazén a pod hotelem je jezero. Pokoje jsem vybavené fénem, trezorem, ledničkou, spodní patra mají venkovní sprchu. Personál je strašně ochotný, od recepce, až po obsluhu v restauraci.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Okolí hotelu je moc pěkné, protože ho obklopuje džungle.. Tím pádem jste blízko přírodě a jsou zde volně žijící zvědavé opičky.. Za banán jsme se s nimi i fotili.. Ale jakmile ho ukořistily, byly pryč :)

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkový dojem byl pozitivní, doporučila bych ho ale spíše lidem, který chtějí cestovat, protože je hotel umístěný v prostředku Srí Lanky a tím pádem je to ideální místo na cestování do všech stran. A díky klidu, který v tomto hotelu najdete, je hotel také vhodný pro zamilované páry a nebo pro lidi toužící po odpočinku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání