Napsat recenzi

Amaya Hills Kandy

Recenze hotelu Amaya Hills Hotel ***** (Srí Lanka - Kandy - Kandy)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 20x
Recenze se líbila: 323 čtenářům
Fotografie: 20
Videa: 0
Komentáře: 0
  • dependence vedle recepce dependence vedle recepce
  • koupelna koupelna
  • pokoj pokoj
  • parkoviště u hotelu parkoviště u hotelu
  • sprchový kout/ vana sprchový kout/ vana
  • pokoje nad bazénem pokoje nad bazénem
  • recepce recepce
  • hlavní budova kde je recepce hlavní budova kde je recepce
  • výhled z recepce výhled z recepce

Hotel mě okamžitě zaujal tím, kde je postavený. Recepce je celá otevřená s výhledem na zeleň a údolí.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Hotel se skládá ze dvou budov a to je hlavní budova a vedlejší, která je hned u vstupu do recepce. Dá se tomu možná říkat i depandance i když předpokládám, že jsou zde umístěny pouze dvoulůžkové pokoje a nijak se neliší kvalitou od pokojů v hlavní budově nad bazénem. Pokoj byl krásně zařízený a měl nádherný výhled na zelené a barevné zahrady. Pokoj byl vybavený toaletním stolkem, vodou, jako v každém hotelu co jsem zatím na Srí lance navštívila zdarma. Koupelna byla menší, ale moc hezká. Najdete zde i opět klasicky malé šampony, kondicionéry, kartáček, mýdlo i malé vatové tyčinky a odličovací tampony. V koupelně najdete vanu, která se dá také použít i jako sprcha. Ručníky na pokoji zdarma. Fén také k dispozici. Z depandance také vedla cesta přímo k bazénu. Pokoj má k dispozici balkon, ale bez sezení! Bar na pokoji není, ale voda je na pokoj každý den dodávána.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Bufet byl velmi velký a rozmanitý. Spoustu zeleniny, salátu a také Vám namíchali čerstvé saláty z čeho jste si jen přáli. Dále k večeři polévky, na místě dělány minutky a spoustu místních jídel, ale dalo se vybrat i pro evropskou klientelu. K večeři byl také sladký bufet a zmrzlina. Snídaně byla také velmi bohatá opět jak místní snídaně rýže, kuřecí kousky v ostré omáčce, tak i vejce, párky či fazole, prostě anglická snídaně i pro evropskou klientelu. Co se týče nápojů v rámci polopenze, tak ty byl hrazeny, pouze ke snídani černý čaj nebo káva či džusy. Nikde jsem bohužel nenašla vodu, ale tu nedoporučují pít jinou než balenou. K večeři jsme vždy nápoje kupovali, k dispozici bylo víno, pivo, voda, míchané nápoje. Pivo cca 750 rupi, víno okolo 800 rupi, voda 500 rupi/půl litr. Veškeré nápoje se dají napsat na pokoj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Recepce vybavená směnárnou, venkovní krásný bazén s výhledem na údolí. Bar u bazénu bohužel nebyl v provozu (hotel nebyl tolik obsazen), ale u bazénu dostanete osušky. Veškeré služby byli výborné, zaměstnanci byli velmi milý, úklid byl každý den.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je vystavěn nad údolím, kde se rozléhá obrovská zeleň. Hotel je také postavený nad městem Kandy vysoko v kopci. V okolí nic moc není, ale cca půl hodiny tuk tukem a jste ve městě Kandy.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Moc krásný hotel s nádherným výhledem, který přímo vybízí k odpočinku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kandy - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání