Napsat recenzi

Citrus Waskaduwa, infocesta 2019

Recenze hotelu Citrus Waskaduwa Hotel **** (Srí Lanka - Kalutara - Waskaduwa)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 52x
Recenze se líbila: 263 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z pokoj výhled z pokoj
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • restaurace restaurace
  • výhled z chodby výhled z chodby
  • svatba svatba
  • restaurace restaurace
  • venkovní posezení u baru venkovní posezení u baru

Uprostřed typických Srí lanských domků a v místě kde by jste to nečekali se nachází tento krásný hotel.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pokoje byli naprosto perfektní a krásné. Sice byli rozměrově menší, než pokoje které jsem zažila, ale přesto byl útulný. Při příchodu do pokoje jste našli odkládací plochu a hned jste vešli do pokoje. Pokoj byl malý, ale velmi útulný. Postel jsme měli manželskou, ale záleží na pokoji. Také kdy byl kosmetický/odkládací stolek a malé posezení v podobě gauče, který však není vhodný jako přistýlka, protože by byl tak možná pro velmi malé děti. Na pokoji byla k dispozici voda a každý den byla doplňována. Mini bar byl také, ale neměli jsme důvod používat krom chlazené vlastních nápojů. Na pokoji jste měli k dispozici varnou konvici s čaji a kávou, cukr, smetanka. Také zde byla velká šatní skříň. Koupelna byla moc pěkná. Sice malá a pouze s jedním umyvadlem, ale pěkná a čistá. V koupelně byl sprchový kout nikoli vana. K dispozici opět ručníky malé/velké, také kosmetické drobnosti, jako sprchový šampon, kondicionér, vatové tyčinky, kartáček.Všechny pokoje mají výhled na moře a balkon. Na balkonu je k dispozici posezení.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Čím více jsme se blížili k pobřeží, tím více byli hotely zvyklé na evropskou klientelu a nabízeli více evropského jídla. V tomto případě musím říct, že jídlo zde bylo na jedničku. Obrovský výběr, který začínal polévkami, přes předkrmové saláty, zeleninu a hlavní jídla. Zde jste našli jak Srí lanskou kuchyni, tak přes evropskou. Každý den se jídla obměňovali, ráno i večer dělali minutky venku. Nabízel se také sladký bar a ovocný jako tečky na závěr. V tomto hotelu musím říct, že jsem se najedla asi nejlépe za celý pobyt.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel měl krásně vzdušnou recepci jako to většinou v takovýchto zemích bývá. Byla čistá a hned nás čekalo uvítání v podobě welcome drinku a vlhčeného ručníku na otření. Zavazadla nám odnesli až na pokoj. Hotel leží v rozlehlé, udržované a zelené zahradě s bazénem. Proto je také vyhledávaný pro svatby, kterých jsme za tři dny zažili několik. Lobby bar se nachází pod úrovní recepce, stejně jako půlka hotelu. Hotel disponuje barem, kde konečně vidíme všemožný alkohol, restaurací kde se chodilo na snídaně a obědy. Také zde máme jeden bazén se slunečníky a lehátky zdarma. Matrace Vám donesli barmani z baru u bazénu a moc hezky se o nás starali. V zelené zahradě byl také altánek kde jsme se uchýlili k obědu. Před restaurací najdete obchůdek se suvenýry a hotel nabízí i masáže. Hotel disponuje výtahy, protože má 4 patra.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Byla jsme bohužel trochu zklamaná. Moře bylo velmi rozbouřené a nedalo se v něm koupat a na pláži byla vyvěšena červená vlajka na vlastní nebezpečí. Pláž byla široká, písčitá a dlouhá. Nebyla však díky nedostatku turistům moc udržovaná. Sem tam se našli vyplavené rostliny či sem tam nějaké odpadky, ale úplně minimálně. V moři se moc koupat nedalo kvůli spodním proudům, ale bylo krásné teplé.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

V okolí hotelu toho moc nebylo. Do centra města jsme museli jít skoro 15 minut pěšky a tak jsme si raději vzali tuk tuk. Centrum bylo plné obchodů, stánků s ovocem. Byl zde i obchod s potravinami či bankomat nebo také bylinná zahrada. Centrum bylo velké a nestihli jsme jej ani projít. Ale pokud na nákupy oblečení, suvenýrů, apod.., tak určitě to stojí za to.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Z hotelu jsem byla nadšena. Sice od moře vypadá trochu jako panelák, ale hotel byl moc příjemný a stejně tak i personál který se o nás staral. Určitě doporučuji!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalutara - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání