Napsat recenzi

pohodová dovopena

Recenze hotelu Villa Ocean View Hotel *** (Srí Lanka - Kalutara - Wadduwa)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 257x
Recenze se líbila: 582 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Klidný hotel v příjemném prostředí. Personál velmi ochotný, chtěli jsme vyměnit pokoj, jelikož jsme chtěli bydlet vedle našich přátel, a vše ochotně zařídili. Líbila se nám zahrada s lehátky úžasný moře s vlnami. Jídlo dobré, dalo se vybrat pálivé i nepálské, úžasné zákusky a ananas. Vybavení hotelu trochu starší, ale víceméně funkční. Ručníky každý den čisté. téměř každý den byl v hotelu slon, dalo se na něm za 1000 rupií projet. Jinak všude psi, ptáci, veverky a občas i opice. Můžu jen doporučit.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Bydleli jsme ve vilce, nejprve nahoře u hlavni budovy a pak dole a hned u moře. Obojí mělo své výhody a nevýhody. Pokoj v patře mi přišel světlejší a vzdušnější, ale tekla nám jen studená voda. Ten v přízemí byl tmavší a vlhčí. Ale bylo fajn, že stačilo vyběhnout prez terasu ven a člověk byl hned na pláži. A tekla i tepla voda:)

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Moc nám chutnalo, něco se opakovalo, ale vždy jsme našli i něco nového. Překvapivé kombinace. V podstatě jsem jedla celou dobu nejrůznější zeleninu a ryby, občas rýží. Skvělé bylo sladké a já si moc užívala ananasy, které normálně doma moc nemusím.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Lidi byli moc hodní a přátelští, někdy až moc...ochotní, ale někdy jim trosku dyl trvalo, než uvedli slib v realitu. Ale stěžovat si rozhodně nemůžeme.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře úžasně teplé a velké vlny, nám se líbilo. Ale pokud má člověk malé děti tak asi ne úplně vhodné. kromě vln a silné proudy. Nám to naprosto vyhovovalo.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí toho v podstatě moc není. Pár obchodů pro turisty naproti hotelu prez koleje a mestetecko bez nějakého turistického centra, ale se supermarketech, kde jsme nakoupili za pár peněz čaje a koření. Kolem pláže pak až kam oko dohledlo palmy a bananovniky.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Super, mohu jen doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalutara - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání