Napsat recenzi

My už nikdy = SRÍ je malá Indie a tu buď nenávidíte nebo milujete

Recenze hotelu Villa Ocean View Hotel *** (Srí Lanka - Kalutara - Wadduwa)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 775x
Recenze se líbila: 524 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na pobyt bychom na SRÍ do tohoto hotelu v životě NEJELI, a jak čteme, v řadě dalších hotelů to vypadá tak nějak podobně. Bílí turisté jsou pro místní chodící peněženky, mentalita místních lidí není moc dobrá (až na pár opravdu skromných starších jedinců), všichni pořád obtěžují a natahují ruce (něco jako egypťané). My jsme tu končili cestu po okruhu po SRÍ, tak jsme to těch pár dnů nějak přežili, je to každého věc, ale my se na ostrov už nikdy nevrátíme. Vadí nám špína a to tak, že velmi.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Špína, prožrané matrace od hlodavců (díry na celou pěst), zaprané ložní prádlo i ručníky. Hotel je poněkud unavený, stejně jako mladíci, kteří jej (stejně jako v Egyptě) uklízejí. Na papírové peníze na pokoji schované pod časopisy na stole ale byli velice rychlí !! Hlavní větší budova má poměrně prostorné pokoje. Na pokoje ve vilkách byly stížnosti, lidé se nechávali přestěhovat. Jestli neuvěříte, běžte se podívat do skladu s matracemi, neuvěříte na čem spíte za ty nekřesťanské peníze. Jste očkovaní na žloutenku?

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

All inclusive je poněkud soft, nealko místní výroby znamená něco přeslazeného rozlévaného, možná ředěného místní vodou, na originální nealko musíte zapomenout. V době úplňku celý den zelenina a rýže, na ryby musíte zapomenout. Dámy ať zapomenou na víno, není ani z domácí produkce, vše si opět musíte zaplatit. Restaurace plná nenažraných tlustých rusů, kteří si v hygienických sáčcích z toalet odnášejí potraviny od snídaně, totální eklhaft ! Jelikož personál nás také považuje za rusy, tak jsme si tedy užili. Nemusíte být ani silnější, nerozeznají jazyk, vzhled v tom nehraje roli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

bar v zahradě, vířivka, bazén, nehodnotíme, do bazénů nechodíme

někteří číšníci na baru v zahradě=totálně drzí, asi jako někteří číšníci šejdíři za komančů, jak jsme je znávali

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Indický oceán je krásně teplý, ale místy zrádný (díry). Velké vlny snad pořád, plavat zvládnou jen ti co se nebojí poměrně daleko. Budete plní písku a pravda jak někdo psal, ten černý písek někde i barví. Děti vlny baví.

Pozor na nebezpečný druh mušlí (dlouhé, nebezpečné).

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotelová zahrada, kokosové palmy, žádná velká exotika pro znalé cestovatele. Vířivka plná tlustých rozeřvaných chudších rusů, kterých je plný hotel. Za nás ruská svatba v místním stylu, přihlížející rusky s velkými pozadími v tango plavkách, co dodat. Po silné bouřce po celé zahradě krutě kousali jakési mušky, vemte si mast na boláky. Před i za branou místní beteláci (červené zuby) i ochlastové (rybáři, ťuk ťukáři aj. verbež). Na turisty na hotelové zahradě přes plot čučí místní jak v letním kině, pravda je, že na některé rusy je tedy pohled, kultura za 500.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Co vlastně čekáte od pobytu na Srí Lance? Podle nás kvalita služeb naprosto neodpovídá ceně hotelů za kterou jsou prodávány v České republice cestovními kancelářemi, které se na tom neuvěřitelně pakují ve spolupráci s místním operátorem. Potkali jsme lidi kteří byli od německé cestovní kanceláře a současně jiné od české cestovní kanceláře a výsledek? Od německé na stejnou délku pobytu zhruba o 9.000 Kč levnější než chudáci z Česka, kteří museli ten šok ze Srí lanky zapíjet na baru, aby cenu za kterou tam byli, vůbec nějak vstřebali. I ženy musely pít tvrdý alkohol, víno totiž bylo i v all.incl. opět jak jinak než za peníze.

Pravda je, že nerozumíme lidem, kteří zde používají slova jako krása či nádhera ve vztahu ke SRÍ. Slovu nezapomenutelná dovolená rozumíme více, někdo na ten šok nezapomene třeba celý život.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 10 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalutara - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání