Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu Earl's Reef Beruwala Hotel (ex Taprospa Beach) **** (Srí Lanka - Kalutara - Beruwala)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 640x
Recenze se líbila: 558 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled z terasy před pokojem výhled z terasy před pokojem
  • pláž kousíček od nás pláž kousíček od nás
  • pohled z jídelny pohled z jídelny
  • za plotem hned moře za plotem hned moře

Chtěli jsme se na sri lanku podívat, to se nám letos splnilo, ale jednou stačilo.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

První dojem z pokoje, který byl v přízemí, byl hrozný. Nejsme nároční,nevybíráme předražené 5*hotely, takže víceméně býváme připraveni na všechno))))))) Ale vlhko a tím nepříjemný pach plísně, tma jako v kopce,koupelna zralá na vymalování, nás přeci jen trochu zaskočilo. Domlouvali jsme si na příští den výměnu do patra, kde měli pokoj naši známí. Sem šlo více světla, takže pokoj byl jasnější, plíseň nebyla tak čichově hmatatelná. Do druhého dne jsme si to však rozmysleli a zůstali v přízemí, protože to s sebou neslo i svá pozitiva - máte východ z pokoje přímo na zahradu a nemusíte se pachtit někam po schodech, když něco zapomenete. A navíc, člověk si zvykne a druhý den nám to nepřišlo až taková hrůza)))))

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jedním slovem luxus!!!! To nemělo chybu!!! Měli jsme polopenzi a skutečně musím říct, že jídlo bylo velice dobré. 4kg nahoře mluví za vše)))))))))))))Každý si vybere i ten, který může trošku ostřejší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení pokojů standart, personál příjemný, přátelský.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Hotel leží přímo na písečné pláži, je naštěstí od moře oddělen plotem, za který místní prodavači nemohou. Kdyby tomu tak nebylo, poklidná dovolená by se vám změnila v neustálou a hlavně nechtěnou a otravnou komunikaci s nimi. Moře bylo teplé, ale nic k vidění. Chodili jsme kousíček vedle k jinému hotelu, kde byla i pláž. Náš hotel byl s mořem spojen pár pytli s pískem, které nahrazovaly schody.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotelové komplexy v pohodě, nesmíte ale zabloudit k domorodcům. Raději bez komentáře(((

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Srí lanka je krásná, zelená země. Na výlety, které jsme podnikli budeme dlouho vzpomínat i díky jejich hektické, pro nás naprosto nepředstavitelné a chaotické dopravě)))))). ALe i to patří k jejich stylu života. CO nám ale hodně vadilo a co jsme ještě nikdy nezažili /někdo tu použil slovo přátelství/ já tomu říkám vlezlost, drzost, neomalenost, byli místní prodejci, ať už na pláži nebo ve městě. Je nám jasné, že to bývá jediný zdroj jejich obživy, že každý chce vydělat, že to je prostě jejich naturel. Ale jak už jsem psala, nikdy jsme se s něčím podobným nesetkali a díky jejich vlezlosti, kdy prodejce přes několikeré ujištění, že nic kupovat nechcete, za vámí vleze do auta nebo paní s malým děckem na ruce čeká před obchodem a žebrá tak, že i náš místní průvodce jí odehnal a vynadal.Děcka,která za vyfocení natahují ruku, ale ne pro bonbony a lízátka, kterých jsme měli spoustu s sebou, ale pro dolary, tak jak jsou naučeni z domova. Možná tu bude někdo mou recenzí pohoršen, určitě mi někdo doporučí, ať takové země nenavštěvuju. .......a to teď tady taky stoprocentně slibuju )))Jak jsem už psala, ač hotel pěkný, zahradá úžasná, jídlo vynikající, výlety kouzelné, tak pro nás už Srí lanka nikdy více!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalutara - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání