Napsat recenzi

Říjnový pobyt

Recenze hotelu Club Bentota Hotel *** (Srí Lanka - Kalutara - Bentota)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 556x
Recenze se líbila: 505 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výzdoba recepce Výzdoba recepce
  • Naše ubytování Naše ubytování
  • Koupelna měla snížený strop Koupelna měla snížený strop
  • Výhled z pokoje Výhled z pokoje
  • Oroginální řešení, jak propojit jednotlivé pokoje Oroginální řešení, jak propojit jednotlivé pokoje
  • Balkonek Balkonek
  • Část pro večerní dovádění Část pro večerní dovádění
  • Pláž s návštěvníkem Pláž s návštěvníkem
  • Ukončení pláže Ukončení pláže
  • Posezení u bazénu Posezení u bazénu
  • Pohled na řeku Pohled na řeku
  • část jídelny část jídelny

Hotel mě nadchl hned na začátku. Dopravit se k němu je možné pouze hotelovou lodí, která jezdí vždy, kdy je potřeba. Pro mě to byl krásný zážitek. Cesta lodí trvá tak minutu, max dvě, ale i tak jsem stačila kochat říční přírodou, poštěstilo se nám zpozorovat obrovského varana. Z jedné strany hotelu je řeka a z druhé oceán. No kde se Vám toto poštěstí? :) Naprosté spojení člověka s přírodou.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

My jsme měli štěstí a dostali pokoj v patře, takže jsme měli vysoký strop, tedy vzduch měl možnost proudit. V pokoji nechyběla minilednička s balenou vodou, set na přípravu kávy a čaje, trezor, ručně ovladatelná klimatizace, stropní ventilátor, v koupelně bylo mýdlo, sprchový gel, šampon, tělové mléko a koupací čepice. Měli jsme i malý balkon, kde byla křesílka.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Úžasně řešené společné stravování ve venkovní restauraci. Vynikající jídlo- typické kari, přílohy - hranolky, rýže, rizota, brambory sladké i slané, několik druhů masa, ryb, spoustu druhů ovoce, dezertů, salátů, studených nápojů... Opravdu chutné, prostě bomba.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Večer byla diskotéka pod širým nebem, někdy se tu prý hrajou i divadla. K hotelu patří i krásný a čistý bazén. Večer se dá posedět u baru nebo někde na samotě.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Krásná, čistá, přírodní, dlouhá a široká pláž. Nachází se hned před hotelem a je oddělená menším plotem. V říjnu jsou veliké vlny, takže jsme se nekoupali, ale stačila ranní procházka po pláži a byli jsme spokojení.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Doporučuji tento hotel, který ve mě vzbudil krásné vzpomínky.

Romantika, příroda, chutné jídlo, přátelští lidé, klid, čistota, útulné pokoje, hezká pláž a vše udržované... Nemám k hotelu jedinou výtku

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalutara - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání