Napsat recenzi

Induruwa Beach Hotel ***

Recenze hotelu Induruwa Beach Resort *** (Srí Lanka - Galle - Induruwa)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2018
Přečteno: 184x
Recenze se líbila: 368 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Hotel
  • SUSA SUSA
  • z balkonu z balkonu
  • ráno u hotelu ráno u hotelu
  • ranní stlaní ranní stlaní

Hotel na pláži mimo centrum, klidné prostředí, v okolí dlouhé prázdné krásné pláže. Klientela spíše ruská a indická, pár Čechů, ale nikdo nikoho nerušil. Kouření je povoleno ze zadní strany hotelu - u stolečků před restaurací (před bazény). Teploty koncem března kolem 30°C ve stínu, v noci kolem 26, oceán 28. Hotel je spíše pro nenáročné klienty, ale slušný, čistý.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje staršího vybavení, ale denně uklizené, čisté, denně doplňování půl litru vody/os., mlíčka, káva, cukr, čaj, varná konev k dispozici. V koupelně sprchový kout, fén, umyvadlo, wc, denně čistý ručník + osuška/os. a šampon + sprchový gel + tělové mléko. Pokud vám něco schází, stačí jim říci a doplní. Denní úklid samozřejmostí.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava výborná, nabídka kávy, mléka, čaje, výběr z několika jídel (i evropská kuchyně), denně čerstvé ovoce. Místní nakoupený alkohol se nesmí veřejně konzumovat, vše zakoupíte v hotelovém baru. Polopenze nasytila, snídaně a večeře od půl 8, dalo se díky tomuto času dobře po okolí cestovat. Velmi nás potěšilo, že na Velikonoce byla i malovaná vajíčka a výzdoba ve stylu Velikonoc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Jedná se o starší hotel, který je postupně renovován (např. část natřených balkonů), ale nemá vliv na ubytování, je to spíše o vzhledu. Hala klimatizována, balkony s výhledem na oceán. U hotelu k dispozici lehátka, obdržíte matraci a osušku na ně (zde by byla potřeba větších investic, některá již vyměněna za plastová). Kouření je povoleno pouze u stolečků před restaurací (před bazény). V baru je billiár, na prvním patře ping pong, na druhém posilovna. Kromě billiáru nic nevyzkoušeno, bylo moc vedro. Na pokoji minilednička, TV, klimatizace, větrák a wi-fi zdarma (heslo vám dají při příjezdu na recepci). Bazény denně čištěny. Personál milý, usměvavý, mluví anglicky, rusky, hotelový barman Rohan i německy.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Dlouhé prázdné pláže. Přímo u hotelu se dalo max skákan do vln (velmi opatrně), vlny byly obrovské, někdy i 2m. Vedle hotelu (za kameny) menší vlny, zde se koupaly a potápěly i děti. Na pláži uvidíte ptactvo, u palem malé veverky. Velké kraby jsme zahlídli pouze na kamenech.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

U hotelu (100 m) stánky s ovocem, stánek na místní lihoviny (má mříže, alkohol se nekonzumuje veřejně), zakoupíte zde i místní Arak jako dárek. Všude vás dovezou místní s tuktuky, do Bentoty je to cca 5 km. Před hotelem hlídkují řidiči, kteří vás za pár korun odvezou kamkoli. Všude v okolí jsou "volní" psi, ale nikdy nám neublížili, hosty neobtěžují, hoteloví psi honí vrány od bazénů, jsou to spíše rodinní mazlíčci.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Nádherná země plná zážitků - první den jsem byla v rozpacích z vedra, chaosu, potom jsme si najali místního řidiče tuk tuku - SUSA, kterého si zavoláte přes WhatsUp (+94 76 826 0195) a ukáže vám místa, která byste jen tak neviděli. Vzal nás do bývalé vesnice, kterou smetla tsunami, na želvy do záchranné stanice, absolvovali jsme s ním výlet do džungle na vodopády, říční safari, krmení opiček, vypouštění velkých želv do oceánu, na slony, do budhistického kláštera, na rýžová pole, čajové plantáže atd. Pozval nás i na večeři do rodiny (to je zde poctou), doporučuji přivézt drobné dárky (malovátka pro dcery, sladkosti). Večeře skvělá a uvidíte i druhou stranu ráje. Nedoporučuji jezdit zde sám jako řidič, doprava příšerná, jezdí se vlevo, předjíždí ze všech stran, prostě chaos. Pokud jste mimo wi-fi hotelu, doporučuji zde zakoupit místní SIM kartu na volání Dialog(vč. dat) vyjde asi 150-200 Kč. Místní ovoce jsme ochutnali, SUSA vás vezme na čerstvě udělaný ovocný drink, prostě super. V Bentotě zakoupíte čaje všech druhů, ženy v čajovně byly vděčné za pár bonbonů z Evropy. Doufám, že se do této země minimálně ještě jednou podíváme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Galle - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání