Napsat recenzi

Recenze na hotel Citymax Sharjah, Spojené arabské emiráty

Recenze hotelu Citymax Hotel Sharjah *** (Spojené arabské emiráty - Sharjah - Sharjah)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2013
Přečteno: 558x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Citymax odpovídá kvalitou 3*, jeho nevýhodou je poloha přímo u městské dálnice, takže do pokojů doléhá dost silný hluk z provozu komunikace a to i do vyšších pater i v pozdní noci.Z hotelu je to na místní pláže emirátu Sharjah asi 7 - 10 km avšak ty jsou nezařízené. Na opravdu kvalitní pláž Mamzar Beach je to asi 15 km, ale ta je těsně za pomyslnou hranicí v emirátu Dubaj a za přejezd této hranice se v taxíku platí navíc 20 dirhanů a to tam i zpět, takže se celá cesta prodražuje o 4o Dh (cca 212 Kč). Pro rekreaci a pobyty na plážích je poloha tohoto hotelu nevhodná.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování odpovídá kvalitou 3* hotelu. Úklid byl ale prováděn jen "napůl" a sestával vlastně z vysypání odpadkového koše, výměny ručníků a jen tak ledabylého ustlání lůžek. K dispozici byla varná konvice, sáčky kávy, čaje a cukru, které byly doplňovány. 1/4 l vody v plastové lahvi bylo pouze první den, po spotřebování už nebyla doplňována a další jsme si museli kupovat.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravování bylo dobré, jídlo chutné, bylo ho dostatek i když sortiment nebyl příliš široký ale různými kombinacemi nabízených jídel a příloh se dalo dobře najíst. K večeři byla nalévána voda v neomezeném množství. Personál restaurace byl k hostům velmi pozorný a ochotný

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení hotelu odpovídá standardu 3*. Zlepšit je možné úklid, který byl většinou prováděn jen "napůl".

Personál hotelu je k hostům vlídný a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

V emirátu Sharjah je pláž veřejná (Public) a druhá veřejná pláž Al Khan, kam vozí hosty hotelový mikrobus. Na první pláž chodí jen místní obyvatelé a pro evropana moc vhodná není. Jsou zde sice palmy a stín ale jinak nic. Pláž Al Khan je také sice bezplatná ale nezařízená, bez možnosti zapůjčení lehátek a slunečníků. Při 37 stupních nelze bez stínu na této pláži vydržet. Nejbližší, ale zařízená pláž na úrovni je Mamzar Beachje v emirátu Dubaj asi 15 km. Sice se tam platí vstup 5 Dh ale je tam vše včetně kiosků, WC a převlékacích kabin a stín poskytují kromě půjčených slunečníků i palmy. Taxíkem cesta trvá asi 15 - 20 minut ale jelikož už se jedná o sousední emirát, připočítává se sazba 20 Dh za přejetí pomyslné hranice mezi emiráty. Původní cena za taxík cca 20 Dh se tak zvyšuje na 40 Dh a to tam i zpět. Když taxík uvízne v zácpě, tak to může jedna cesta vyjít i na 50 Dh. Koupání na této pláži je ovšem bezkonkurenční. V pondělí na tuto pláž mohou jen ženy, mužům je vstup zakázán.

Trochu překvapovalo, že v recepci hotelu vůbec nevěděli, který den a na které pláži je vstup jen pro ženy.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel je osazen v husté městské zástavbě, přímo u rušné dálnice, která prochází městem. Hluk z této dálnice je velice silný a i v 8 patře se při něm špatně spí.

Okolí hotelu je z jedné stany zastavěno dalšími domy, z druhé strany jsou veliká parkoviště plná aut.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Kdo sem jede hlavně za rekreací a koupáním, tak pro tuto klientelu není hotel Citymax Sharjah příliš vhodný. Je nabízen za poměrně nízkou cenu, kvalitu ubytování má také dobrou ale cena se zvyšuje dlouhým dojížděním na kvalitní pláž a poplatky za přejezdy z emirátu Sharjah do Emirátu Dubaj. Další nevýhodou jsou obrovské zácpy na hlavní komunikaci z Sharjah do Dubaje a naopak a to ráno i večer, které prodlužují přejezdy a časově i zvyšují ceny za taxík.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharjah - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání