Napsat recenzi

The cove rotana

Recenze hotelu The Cove Rotana Resort ***** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Ras Al-Khaimah)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 915x
Recenze se líbila: 530 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel nádherný, jídlo vynikající, personál u barů jak vnitřních tak venkovních usměvavý a ochotný, ale v Cinnamon restauraci se po prvních dnech vše změnilo a začali nás přehlížet a ignorovat (možná proto že jsme Češi) nevím, což nám bylo velmi líto. Den předem jsme si objednali v Cinnamon restauraci Lunchbox, ale druhý den připravený nebyl, prý máme 25min počkat, mávnul jsem nad tím rukou, protože nám jel autobus do Dubaje. Tak teda nevím proč objednávat balíček 24hod. předem, když to stejně nepřipraví!!!

Pití v této restauraci roznáší obsluha a jeden den když jsme v poloprázdné restauraci čekali a nechávali se přehlížet smějícími se číšníky jsem na jednu servírku musel vyjet, aby si nás všimla a přinesla nám pití, což bych u 5* fakt nečekal. Celý pobyt za spotřebované pití se podepisuje nulový účet na AI, nebo když si dá něco mimo AI to celé doplatí. Završení celého pobytu byl náš odjezd, odlétali jsme v 9h, odjezd z hotelu v 5h ráno. Dva dny před odjezdem nám přišel dopis že si máme kdyžtak objednat odvoz vozítkem od pokoje na recepci (bylo to asi 5min pešky) což nevím proč neposlali auto automaticky když je to 5*??? Šli jsme tedy na recepci sami, protože po předchozím nezdaru objednání lunchboxu a naší malou znalostí angličtiny mě to přišlo jako ztráta času, komunikace s recepcí. Na recepci nám bylo řečeno že jsme si objednali snídani na pokoji a že za to musíme zaplatit 100AED, byl to den kdy jsme v 7.10 odjížděli před hotelem do ABU DHABI (snídaně jsou od 7h), odmítl jsem to platit, asi chtěl na recepci dýžko, což mě připadlo jako podraz u 5*!!!! Slečna delegátka Zuzka z Exim tour, která byla ochotná a milá nám objednala snídani sebou do transportu na letiště, bohužel ani tohle v Cinnamom restauraci nezvládli a balíček opět nebyl, což mě teda pěkně naštvalo, jsem zvyklý jíst hned co vstávám a tak jsem musel počkat 1h a čtvrt až na letiště, no služby 5* jsou tady hned vidět. U nás by makali jinak u takovéhoto hotelu. Slečně delegátce jsme psali zprávu o odjezdovém ranním překvápku, řešila to z recepcí a že se prý moc omlouvají, to nám ale fakt nepomůže!!! Vše nám vynahradil let s EMIRATES 100% servis za 5hod let snídaně a oběd vše opravdu bohaté a systémem ICE, člověk se opravdu nenudí.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoje pro mě spíše chudě vypadající (ale to je můj názor) pokojová služba fungovala na 100% vždy čisto, každý den nové ručníky a povlečení, usměvavý personál, není co vytknout

Minibar za poplatek u 5* nebývá zvykem, WI-FI by mohlo být také zdarma, ale to je věc názoru

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava výborná, jídlo opravdu chutné, široký výběr salátů hlavních jídel, ovoce a zákusků,

Grilované hovězí steaky a kuřecí i ryby až na tu obsluhu, nevím co jsme jí udělali. Ale vím že čím byl člověk víc namyšlený tím se k němu chovali líp

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Ručníky zdarma všude, posilovna sauna, vířivka, atd

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře krásné, čisté, bohatý podmořský život při odlivu, kraby a hvězdice a rybičky byly přes průzračnou vodu dobře vidět. Krásná písečná (bílý písek) pláž, čistá, hezká

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Jelikož jsme letěli na konci srpna a bylo fakt teplo okolo 40st. a ani večer po západu slunce teploty nepolevovaly tak jsme se nikam nevydaly:-)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

smíšený, hotel nádherný ale výše popsané věci nám vyrazili dech, holt jiný kraj jiný mrav. Doufám že tato recenze pomůže někomu při rozhodování. Ten kdo mluví anglicky je ve výhodě, nemusí vůbec národnost přiznávat, ale nejsem schopný říct jestli to k vůli národnosti vůbec bylo, nebo ne. Děkuji za pozornost. Jirka a Míša

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání