Napsat recenzi

Rixos Bab Al Bahr

Recenze hotelu Rixos Bab Al Bahr Hotel Marjan Island ***** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Marjan Island)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 536x
Recenze se líbila: 421 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto hoteli som bola ubytovaná počas infocesty v SAE. Bol to asi jediný hotel, v ktorom sa mi nesmierne páčilo čo sa týkalo ubytovania, stravy, zábavy, animácií aj pláže.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Izbe nemôžem nič vytknúť. Mala som rodinnú izbu, ktorá mala dve oddelené izby a každá z nich mala svoju kúpeľnu. Na izbe bol aj balkón, TV, telefón, čakala nás na izbe fľaša vína a misa s ovocím. V kúpeľni boli sprchové kúty, fén a sprchovacie gély, šampón a uteráky.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

V hoteli majú program ultra all inclusive. Okrem hlavnej reštaurácie tu majú aj veľa iných - alla carte reštaurácií: napr. fish, turkish, talianska, toast n´burger - tento je otvorený až do rána. Vynikajúci je tu mojito bar, kde ponúkajú 32 druhov mojit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Hotel ponúka fitness, bazény, tenis, aerobik, vodná gymnastika, detský bazén, detský klub, klub pre juniorov, wellness, wifi v celom objekte. Robia sa tu animácie vo vode, diskotéka v zadnej časti hotela, takže nič nie je počuť, animácie - skutočne dobré - užili sme si veľa zábavy.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Krásna piesočnatá pláž priamo pri hoteli, plavčíci na pláži..bar pri pláži..slnečníky a lehátka zdarma. More teplé - v mori boli občas kamienky alebo mušle, sem tam tráva.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolie hotela je veľmi pekné..v hoteli je veľa zelene, sú tam mostíky ponad bazény - večer je to vysvietené, takže to pôsobí romanticky.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Mňa si tento hotel získal, nebolo tam nič, čo by mi vadilo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání