Napsat recenzi

Jaroslava Rockenschaubová

Recenze hotelu InterContinental Ras Al Khaimah Mina Al Arab Resort & Spa IHG ***** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Mina Al Arab)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2021
Přečteno: 238x
Recenze se líbila: 177 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • na pláži na pláži
  • palmička před pokojem palmička před pokojem

V celku se mi

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování pěkné, velký pokoj v přízemí. V předzahrádce chyběla 1 židle ale byla dodána druhý den. Hlučnější klimatizace, takže jsme si připadali jako v letadle. Úklid pokoje dobrý. Velkým nedostatkem je, že není kde sušit mokré plavky. Ani v koupelně a ani na předzahrádce. Takže všichni dávali plavky na židle a na stolek. Myslím, že nainstalovat sušáky by nebyl tak velký problém.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava vynikající, není co vytknout. Bohatý výběr všeho.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál slušný a vstřícný..kulturní vyžití bylo hlavně pro děti. U bazénu celý den hrála hudba příliš hlasitě, nepochopím jak někdo, když jede k moři se válí u bazénu a vydrží ten řev poslouchat celý den. Mně stačilo, když jsem kolem procházela do pokoje.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Pláž udržovaná, ale moře jedna katastrofa. Ranní odliv odhalil několik metrů mořského dna, kde byla tráva a pod ní bahno. Plavat se dalo jenom podél bójek. Odpoledne to bylo již lepší.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí hotelu je jenom silnice a cesta pro pěší. K nejbližšímu nákupnímu centru ( kde stejně není nic jiného ,než co známe z našich NK ) je to 3 a půl km. Všude pouze taxíkem.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

resort je v hezkých zahradách a je o ně pečováno. Krásně kvetoucí keře, palmy a kytičky. Ale jednou tady být stačilo

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání