Napsat recenzi

Naše nejslabší, ale bohužel i nejdražší dovolená.

Recenze hotelu BM Beach Resort **** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Ras Al-Khaimah)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2014
Přečteno: 1 157x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Z vysněné dovolené do bohaté arabské země pohádek tisíce a jedné noci jsme se vrátili poněkud zklamaní.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Resort nebyl špinavý, nebyl hrozný, ale také zde nebylo nic, co by nás nějak nadchlo. Od Emirátů, bohaté země, jsme čekali u 4* mnohem víc.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava chutná, ale ne příliš bohatá na výběr. I když se jídlo neopakovalo, po 8 dnech jsme kuře, hovězí a rybu na 100 způsobů, ale přitom tak nějak podobné chuti nemohli už ani vidět. Měli jsme AI, které spočívalo v podobě snídaně, oběda večeře formou opravdu malého bufetu. Nápoje pouze do 22.00, potom za poplatek, káva pouze mezi 15.00-17.00. Bar na pláži se také platí. Něco jako odpolední snack nečekejte, zmrzlinu taktéž. Ovoce jablka a meloun. Celkově bych hodnotila AI jako velmi slabé a otázka je, jestli se vůbec vyplatí, protože, když jsme se vydali na celodenní výlet, tak jsme ani nedostali balíček na cestu, což je u jiných AI hotelů, dle mé zkušenosti zcela normální. Během dne i noci si sice můžete vybrat z hotelového menu, co se Vám zlíbí koktejly, burgry, hranolky, ale vše za docela vysoké ceny a otázka je proč, když už zaplatíte tolik za AI. Jedním slovem zklamání.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál, to je to jediné co bych dokázala pochválit, usměvaví a příjemní číšníci stejně jako ostatní personál.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře? A kde je? Pokud nestihnete vyrazit na pláž dopoledne, tak odpoledne to už nemá vůbec cenu, jelikož je obrovský odliv, moře ustoupí tak o 15 m. Takže se brodíte v bahýnku a trávě několik desítek metrů do vody, kterou máte potom po pás. Asi proto je potom lehátek dostatek, protože se většina hostů zdržuje u bazénu. Ale ani v tom jsme se nevykoupali, jelikož voda měla 15 stupňů. V zimních měsících by si zasloužil vyhřívání, protože jinak se v prosinci nevykoupete, i přesto, že teplota vzduchu byla 28 stupňů, takže na koupání by to bylo.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Kde nic tu nic. Musíte vyrazit taxíkem, buď do nějakého nákupního centra nebo na nějaký výlet, Dubaj, Abu Dhabi....

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dubaj a Abu Dhabi jsou nádherná města. Emiráty čisté krásné a plné luxusu, ovšem tento hotel bych nedoporučila, za tak vysoký peníz by se jistě dal sehnat zajímavější hotel, který svým hostům nabídne víc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 31
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání