Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu BM Beach Hotel **** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Ras Al-Khaimah)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 642x
Recenze se líbila: 573 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Jednoduše super dovolená, skvělá pláž, výborné jídlo, opravdu dobrý hotel s dobrými službami. Doporučuji letět s Exim tours a pokud narazíte na delegátku Míšu a Zuzanku, tak potom Vám to zaručí i super zorganizovaný celý pobyt, všechny potřebné informace a skvělý výběr výletů.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování bylo dobré, dokonalá čistota, každodenní perfektní úklid. Po odchodu hostů se pokoje i znovu vymalovávali, pokud bylo třeba. Vybavení trošku starší, ale funkční a nepoškozené. Služby opravu na úrovni 4* hotelu. Hotel celkově velmi příjemný s kavárnou, restaurací, sport barem a dvěma plážovými bary. Opravdu doporučuji.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Vynikající, není co vytknout. Výborný výběr, vše vždy čerstvé, super super super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Dokonalé šlužby hotelu a naprostá ochota a slušnost personálu. Vybavení trošku starší, ale funkční a nepoškozené.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Jedním slovem nádhera, jemný píseček, neustále uklízená a opečovávaná pláž. Lehátka na pláži nebo na terasách u pláže.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Areál hotelu velmi příjemný. Přestože ve velkém teple, tak jsou zde zelené vzrostlé stromy, keře i květiny.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Opravdu doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 33
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Dasa: oblečení - 27. 8. 2013 21:14

Do tohoto hotelu odlítaváme za týden a máme problém jak to je celkově v emirátech s oblečením. Můžete nám někdo poradit jak se máme zařídit? Mohou se nosit sukne mimo hotel? reagovat

Míša: Re: oblečení - 27. 8. 2013 21:23

My jsme tam byli v dobe ramadanu a to bylo vsechno daleko prisnejsi. Tak ci tak se doporucuje mimo hotel mit zakryta kolena a ramena, zadne vystrihy u zen, zadne extra intimnosti. Na letisti jsme potkali rodileho araba, ktery studoval v cechach, tak nam rikal, ze dulezite je "nedrazdit", neupozornovat na sebe. Takze mimo hotel se nevodit za ruce , nelibat, nedotykat. Sice tam byli lide, kteri to porusovali, ale byli jsme upozorneni, ze by nas mohl nekdo udat a v lepsim pripade bychom absolvovali vyslech na policii a zaplatili pokutu, v horsim by nas zavreli. V hotelu, na plazi, u bazenu, je to v pohode, tam muzete mit na sobe jen plavky - ale horni dil se nesmi sundat. Jinak celkove v Ras Al Khaimah je to mirnejsi, nez v Dubaji nebo dalsich Emiratech. Takhle to vypada mozna slozite, ale tim, ze to v tom hotelu a arealu hotelu "neplati", da se to v pohode zvladnout a jinak to tam bylo fakt super. Takze drzim palce a preju krasnou dovolenou, Misa reagovat

Dasa: oblečení - 2. 9. 2013 11:58

Díky moc za info. Jsme zase o něco chytřejší a víme na co se připravit. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání