Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu BM Beach Hotel **** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Ras Al-Khaimah)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2020
Přečteno: 372x
Recenze se líbila: 266 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Proti běžnému standardu v Emirátech, tedy velikosti a zejména okazalosti, působí tento hotel poměrně skromně, což je ale také zohledněno v ceně. Jedná se o nevelký areal s hlavní budovou a jednopatrovymi bloky. Výhodou je snadná dostupnost všech důležitých míst - všude je blízko.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Na hotel jsme po celonocnim cestování dorazili v 10h dopoledne a velmi tak ocenili, ze náramky a pokoje byly k dispozici ihned - zřejmě hlavně díky období naši dovolené 9.-22.1., kdy hotel nebyl plne obsazen. Našemu požadavku na 2 pokoje vedle sebe, v klidnější casti areálu, bylo vyhověno. Měli jsme zaplacenou kategorii standard, pokoje byly dal od hlavní budovy a pláže, v 1. patře (funkční výtah k dispozici), blízko hlavního bazénu. Vybavení zcela odpovídalo popisu, pokoje byly pekne, ciste, s dostatkem úložného prostoru. K dispozici tezor, lednice, set na pripravu kávy a čaje a 1/2l vody na osobu - denne doplňováno. V koupelně tubicky s tekutym mydlem, šamponem a kondicionerem, taktéž doplňováno, dle potřeby. Výměna ručníků a úklid probíhal denně, ale tak nějak “po jejich”. Z Egypta jsem zvykla na větší pečlivost, i pozornost v podobě zvířátek z ručníků, která vždycky potěší. Tady nic, po celou dobu pobytu. Jediná výhrada - koupelna. Byla sice nove zrekonstruována, ale opět “po jejich”, takže sprchový kout byl naprosto nelogicky postaveny do kopce, tím pádem při sprchování voda neodtekala do odpadu, ale pod uvolněnou lištou do celého zbytku koupelny, kde byl naštěstí ještě jeden odpadní otvor, díky kterému jsme měli každodenní potopu, jen v koupelně.

Důležitou věci, kterou jsem se v žádné recenzi nedocetla, je potřeba adaptérů do zásuvek. Je možno zapujcit na recepci, za vratnou kauci. Ja platila 3 dolary kus, už mi ale nikdo neřekl, ze peníze zpět sice dostanu, ale v dirhamech, což na konci pobytu, kdy už je není kde utratit, není zrovna radost. Naštěstí byl ještě prostor na letišti.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Ze vsech dovolených, které jsem dosud absolvovala s programem all inclusive, byl zde nejmenší výběr. Nehodnotím, jako nedostatek, jen když už má clovek s čím srovnávat, proste srovnává už tak nějak automaticky. Jídla bylo dost, vše průběžně doplňováno a povětšinou nám chutnalo. Každý den 3 druhy masa. Hovězí/skopové, kuřecí, ryba - ta byla pokaždé výborná. 2 druhy příloh - ryze, opečene brambory/br. kaše, zákusky (cca 3 druhy) ovoce, nejacasteji meloun. Po několika dnech jsem zjistila, ze co bylo “červené”, bylo palive. Pro děti příliš výběr nebyl, chyběly “jistoty” v podobe hranolek, pizzy, palačinek, takže naše 4leta dcera, ačkoliv je výborný jedlík, strávila 14 dnů na melounech, Nutelle, okurkach, zmrzline a sem tam nějaké těstovine. My dospěli nároční nejsme, takže najedli jsme se pokazde, jen tedy po 14ti dnech pobytu už si clovek nabiral stále méně.Jídlo v tomto hotelu není žádný gastronomický zážitek, ale hlady nikdo rozhodne neumře. S čím jsem se dosud nikde jinde nesetkala a působilo to prinejmensim zvláštně, byla kontrola a odchytavani všech příchozích do areálu jídelny. Paní se poctivě vsech ptala na čísla pokojů a odskrtavala. Pointu jsme v hotelu, kde měli všichni stejne náramky AI nepochopili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

V arealu dva bazeny s dětskou části (hlavní s integrovaným barem - velká obsazenost, hudba, animace, ruch, bazén na druhé straně areálu - klid, minimální obsazenost - záleželo na každém, co preferoval) + bazén s tobogany a skluzavkou. Areal čistý, upraveny, jen k záchodum na recepci jsem měla výhrady, ty mohly být udrzovany lépe. Personal milý, úslužny, nic nebylo problém.

Animace: využili jsme dětský klub s českými animatorkami, které se dcerce moc hezky věnovaly. Byla nadšena! Kazdy vecer dětská diskotéka a po ni další program pro dospělé. Konec ve 22h, pak už klid, což konkretne nám naprosto vyhovovalo.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Vzhledem k častým negativním recenzim jsem nic extra neocekavala a byla mile překvapena. Moře bylo při přílivu krasne. Průzračně ciste, pozvolný vstup přes jemný pisek, malé vlnky, krasne se plavalo. K oné, často zmiňované trávě na dne a jemnému blaticku, jsem neměla šanci dojít. Proste jsem vlezla do pasu do vody a pak už plavala. Při odlivu voda ustoupila, to už tráva vidět byla, ale nás to nijak neobtěžovalo. Žahavé medúzy jsme za 14 dnů pobytu nespatřili jedinkrát, nánosy vyplavene trávy na plazi, byly pouze jeden den, zaměstnanci hotelu ihned uklizeli. Moře u hotelu se mi líbilo víc, než na výletě v Ománu.

Pláž krásná, s volne rostoucími palmami, ve mne vzbuzovala dojem Karibiku.Lehatek a slunečníku v době našeho pobytu dostatek. Čisto, dostatek odpadkovych košů, záchody a bar par kroku, není co vytknout.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Nemohu posoudit, mimo areal hotelu jsme nesli.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Vzdycky říkám, ze dovolenou má každý především takovou, jakou si ji udělá. Nám se ta naše líbila moc. Hotel mohu s klidným svědomím doporučit zejmena pro nenáročné, kteří nehledaji “blechy”. Ti budou určitě spokojeni, jako jsme byli spokojeni my.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 33
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání