Napsat recenzi

Bin Majid Beach Hotel

Recenze hotelu BM Beach Hotel **** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Ras Al-Khaimah)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 1 530x
Recenze se líbila: 562 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Jako na kazde dovolene se najdou klady a zapory,takze muj celkovy dojem bych oznacil jako "smisene pocity":-) Okoli hotelu,bazen vedle ktereho muzete posedet,krasna plaz - to je vyborny. Po navsteve nekolika muslimskych zemi jsem se tesil na jidlo a to me zklamalo. Vyber slusnej,ale kvalita takova normalni,zadny kulinarsky orgie. Ubytovani - tady pozor! , kdo vybirate podle oficialnich fotek na strankach hotelu jste manipulovani KLAMAVOU REKLAMOU. Maly pokoje,stary zarizeni,zadny nema balkon,zamceny okna ( musite pozadat na recepci aby je odemkli ),koupelna ma taky svoje nejlepsi leta davno za sebou a obcas netekla tepla voda. Po prijezdu jsme byli ubytovani docela nestastne v miste kde byla pod oknem skupina agregatu ktere bezi 24h,hroznej rachot ve kterym se neda usnout. Hned rano jsme si nechali pokoj vymenit a personal nam ochotne vysel vstric.Co se tyce povleceni,ciste rucniky,toaletni papir-to je v poradku a servisovano denne. Pokud si nejaky den neprejete uklidit pokoj vrati Vam 20 Dh ve forme poukazky kterou muzete za neco v hotelu utratit ( je treba to nahlasit na recepci predem ). Internetovy zavislaci v tomto hotelu budou dost trpet,pripojeni wifi je reseno zvlastni aplikaci ktera nekolikrat za hodinu spadne a zase se musite prihlasit. Ceny 20 Dh/hodina nebo 80 Dh/tyden s otevrenym pausalem 24h cisteho pripojeni ( je nutne se regulerne odhlasit aby to prestalo odecitat z toho pausalu ). Velke minus davam delegatce Z.Uziakove ( EXIM ) ze nam podala nepravdive informace o tomto :

1) v Dig Daga jsou pry kazdy patek a sobotu velbloudi zavody. V patek jsme tam jeli,zadny zavody se nekonaly.

2) obchodak Al Hamra Mall je blizko a je nejvetsi ( blbost ). Cca 20km a je v nem malo obchodu v provozu,takze na velikosti nezalezi :o)

Lepsi volba na nakup cehokoli je Safeer,RAK nebo Manar Mall ( taxi 6,12,16 Dh ).

Pokud pojedete na vylet do Dubaje,vyplati se pro 2-4 lidi jet taxikem. Z RAK je to nejbliz na "zlaty trh" ( cca 180 Dh ),odtud prejedete lodkou ( abra ) pres zaliv Creek ( 1 Dh ),to uz budete na tom spravnem brehu kde je vse co chcete videt. V kazdem infocentru Vam daji mapu,jsou tam pekne oznaceny vyznamne objekty a mista. Od toho zalivu doporucuju trasu Sejk Zaed road ( taxi pocka,cvaknete par fotek ),prejezd k Dubai Mall ( nejvetsi obchodak,uvnitr je fakt obri akvarko,spis bazen s rybama ),hned vedle je Burj Khalifa a fontana ( v 12.30 a 14.00 to funguje ),odtud prejezd k Burj Al Arab,pesky par minut k Souk Medinat Jumeirah,tady se uz vyplati shanet taxi ktery Vas vezme na Palmovej ostrov a pak rovnou domu. Podle taxametru je to cca 250 Dh,jde to ukecat na smluvnich 200-220 Dh ( dubajsky taxiky jsou drazsi o asi 20% nez v RAK ). Vyhlidka z Khalify pry neni nic extra,hrozny fronty dole i nahore,nema vyznam si priplacet extra za kratsi dobu cekani ( stejne Vas par set lidi bez skrupuli predbehne ).

Ubytování  průměrně (3,7/5)

prumer

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

u bazenu je stul na pinces

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkove shrnuti - pokud je pro Vas dulezite valeni na slunicku,tento hotel je dobra volba. Jestli preferujete kvalitu ubytovani,radsi vyberte bydleni primo v Dubaji a urcite si prectete recenze lidi kteri tam byli. Webove stranky hotelu a informace cestovek jsou zavadejici ;-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 33
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

shazia: strava v Bin majid - 22. 2. 2014 20:48

V tomto hotelu jsem byla s rodinou již 5x a vždy spokojenost.Jídlo rok od roku lepší,no a typické místní jídlo je bohužel problém,zažili jsme lidi,kteří nadávali při indickém večeru že pálí.Pro příště jedna rada,vyzkoušet místní indopakistánské rest.Vynikajíci byla i afghánská vlevo kousek od hotelu,tu nám právě doporučila s. Užáková.Plně souhlasím s individuální návštěvou Dubaje,nemusí se na nikoho čekat a jdu si svým tempem. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání