Napsat recenzi

hotel Marjan Island Resort a spa

Recenze hotelu Pullman Resort Al Marjan Island ***** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Marjan Island)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 186x
Recenze se líbila: 235 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • okolí hotelu okolí hotelu
  • jedna z koupelen v apartmánu jedna z koupelen v apartmánu
  • menu menu
  • vstupní foajé vstupní foajé
  • na pláži na pláži
  • na pláži na pláži
  • výhled z terasy na okolí hotelu výhled z terasy na okolí hotelu
  • západ slunce nad pláží západ slunce nad pláží
  • ovoce ke každému jídlu ovoce ke každému jídlu
  • koupelna koupelna
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • apartmán apartmán
  • koupelna koupelna
  • dortíky při každém jídle dortíky při každém jídle

Dovolená v tomto hotelu byla naprosto dokonalá a luxusní. Personál se maximálně snažil udělat hostům pobyt co nejpříjemnější, ovšem aniž by byli vlezlí nebo otravní. Strava - každodenní výběr z desítek jídel, zákusků, nápojů, dortíků, ovoce, zeleniny, příloh...., vše v neomezeném množství. Chutné, čerstvé, dobré. Prostory hotelu ve zlatých barvách byly dechberoucí. Všude čisto, na pokoji denně veškerý servis (luxování, povlékání, trezor, kosmetické přípravky, čistá koupelna....). Apartmán veliký s obrovskou terasou a výhledem na pláž. Bazén, posilovna, restaurace..., všechno perfekt!

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Krásný hotel, čistý, luxusní, honosný a nový.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava - každodenní výběr z desítek jídel, zákusků, nápojů, dortíků, ovoce, zeleniny, příloh...., vše v neomezeném množství. Chutné, čerstvé, dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

V hotelu nechybělo nic, co jsme potřebovali: bazén, posilovna, spa, trezor na pokoji, mraky kosmetiky a denně deset čistých ručníků, osušek a plážové osušky..., v apartmánu dvě koupelny, dvě místnosti, minibar, lednice, velká terasa s posezením..

Personál vyhověl ve všem, oč jsme si řekli. Byli slušní, usměvaví, milí a ochotní. Uvítali jsme také to, že nebyli vlezlí a respektovali jak naše zvyky, tak naše soukromí.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

V moři nás překvapilo, kolik je tam života. Všude samí krabi, hvězdice, poustevníci, ryby, rejnoci, medůzy... Mrzelo nás, že místo jemného písku je umělá pláž vytvořená z drti škeblí a lastur, takže vzniklý "písek" není tak jemný, jak bychom rádi.

Lehátka, slunečníky, osušky a pití zdarma bylo k dispozici vždy a v jakémkoli množství. Všude bylo čisto, žádné odpadky (ty, po některých retardovaných turistech pravidelně sbíral personál). Půjčovna skútrů a další vodní radovánky k dispozici.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Z hotelu jsme viděli do všech stran. Trošku rušivě působily stavby dalších hotelů, které se tam přistavují. Jinak tam bylo čisto, prostorno, volno... Pár hotelů, krásně osvětlených, pár silnic a palmové aleje. Moc hezké!

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Nebylo nic, co by nám dovolenou pokazilo. Všechno vyšlo a všechno bylo fakt krásný. Určitě bych se tam ještě někdy ráda podívala a všem, co se rozhodují, radím - vyberte si tento hotel!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání