Napsat recenzi

Neodporúčam hotel Doble Tree by Hilton

Recenze hotelu DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island ***** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Marjan Island)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2022
Přečteno: 384x
Recenze se líbila: 87 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dňa 18.12 sme navštívili tento hotel, dvaja dospelí a 1 dieťa 9 ročný syn. Boli sme ubytovaný v hlavnej budove na 6.poschodí s pekným výhľadom na more. Na hotel sme prišli v čase 22 hod večer,boli sme však nemilo prekvapení ked po náročnej ceste a hlavne pri All inclusive nám povedali že večera sa nám už neušla,tak sme museli vydržať do ďalšieho dňa. Veľmi nás to nahnevalo nakoľko som zaplatila 3144 EUR+ postenie 134.Služby v tomto hotely sú mizerné,určite by som znížila počet hviezdičiek. Malý výber stravy,mäsa nedopečené,tvrdé,prílohy a všetko ostatné sa nonstop opakovali.Vôbec nám tam nechutilo jesť. Boli sme radi ked sme odtiaľ odišli.Izby boli pekné zariadené a čisté, akurát na tretí deň nám izbu neupratali. Určite sa do tohto hotela už nevrátim,boli sme veľmi sklamaní.Okolie a pláž nič moc,v skutočnosti to tam ani tak nevyzerá ako na tých fotkách a v katalógu. Tento hotel sa nachádza veľmi ďaleko od mesta Dubaj skoro dve hodiny cesty. Program pre deti nula bodov,žiaden záujem ani zo strany animátoriek.Videla som ích tam len prechádzať sa. Takisto ani dospelí tam večer nemali čo robiť,úplna nuda.Hotel by som skôr odporúčila len dôchodcom.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Izby boli pekné, čisté a priestranné s balkónom.

chýbali tam stojany na vešanie mokrých uterákov

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Úplná katastrofa!!

All inclusive biedný,jednotvárny a slabý výber.

Celý týždeň sa to stále opakovalo. Niektoré jedlá boli skôr ako polotovary.Masä nedopečené, tvrdé, nedodusené. Koláče len na pohľad vyzerali dobre inak čistá umelina, boli hnusné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Mohli by dať na izbu aj malé lyžičky na izbu nakoľko tam bola varná kanvica, káva a šialky.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Nič moc tu neočakávajte, veľlký odliv, príliv, malá zátoka.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Málo paliem a zelene. Na fotkách to vyzeralo ďaleko lepšie, skutočnosť ani z ďaleka.

Nebolo tam kam ísť sa prechádzať. Večerný program, mrtvo, žiaden program okrem jednej speváčky.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Tento hotel určite už nenavštívim a ani ho nikomu s dieťaťom neodporúčam.

Veľké sklamanie a za tie peniaze ktoré som zaplatila som mohla mať lepšiu dovolenku.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání