Napsat recenzi

Dovolená v SAE

Recenze hotelu Fujairah Rotana Resort & Spa ***** (Spojené arabské emiráty - Fujairah - Al Aqah)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 997x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla to naše první dovolená v SAE a rozhodně bych se tam vrátil. Hotel jako celkový vypadá velmi dobře, při vstupu vás příjemně překvapí vůně společných prostor. Po příjezdu v noci se nás ptali jak chceme rozvržené postele. Během chvilky nám donesli pozdní večeři.

Pokud plánujete výlet do Dubaje, tak doporučuji si vzít společné auto s jinými hosty a navštívit to co chcete vy, naprosto nepochopitelné bylo to, že nás vysadili v dubai mallu, kde nám dali určitý čas na projití, ale je lehké se tam ztratit a nemusíte najít tančící fontánu, vodopád, kostru dinosaura apod.

WIFI ve společných prostorách zdarma, nutno se každou hodiny logovat, teoreticky chytnete i na pokoji, 4. patro u balkónu bez problémů. Jinak za poplatek, ale není potřeba.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

K ubytování nemám žádné výhrady, na pokoji byla pouze jedna EU zásuvka, ale na informacích Vám bez problémů zapůjčí - žádnou zálohu nechtějí. Káva, čaj a voda na pokoji zdarma. Pokud zapomenete kartáček, tak stačí říct a ten Vám dodají i se zubní pastou. CK nás varovala, že možná budou chtít kauci 500AED, kterou řekli, že nechtějí. Jinak pokoje čisté nerozbité, na konci pobytu zlobily karty ke dveřím, na informacích překódoval a bez problémů.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava byla velice chutná, švédské stoly jsou výborně rozvrženy a nenutí hosty tvořit "kolonu" jako je to v hotelech v Egyptě.

Pestrost je taková, že 3 dny ok a pak se Vám to opakuje a přes týden to bylo ochuzenější, než když přijeli místní a rázem na večeři přibyli humři, sushi, krevety, fondý atd.

Velice kladně hodnotím, že Vám bez problémů dají 2 plechovky coly k tomu pivo a nějaký koktejl, takže nemusíte chodit neustále s dcl kelímky.

Jídlo je neustále doplňováno, nikdy se nestalo, že by ke konci něco chybělo.

Chybí svačinky - resp v rámci all inclusive - za 80AED Vám udělají pizzu. Vyřešeno tím, že jsem šel 2x na snídani a 2x na večeři.

Neustálé podepisování účtů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Personál velice ochotný oslovování Sir a furt neustále děkovali. Ovšem horší to bylo na barech u bazénu a moře, někdy jsme měli pocit jakože nás nechtějí obsluhovat apod, byli zamračení, ale stačí se jich zeptat odkud jsou. Mohlo to být způsobeno tím, že nás považovali za Rusi.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Krásná písečná pláž, moře bez nečistot. Žádné ropné skvrny ani nic podobného, život v moři docela pokulhává, pár obyčejných rybek, pár mušlí jinak nic barevného.

Bazén měl 31°C, moře údajně jen 30°C, ale pocitově bylo ještě o 2°C teplejší, ptal jsem se na to a je to způsobeno tím, že moře na pláži ještě ohřívá teplý písek, těch 30 je na otevřeném moři. Moře spíše plavcům, protože převážnou dobu našeho pobytu byly docela velké vlny - u mě bez problémů, snesl bych i větší, příjemně zabaví do vln skákat.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí? Kde, nic, poušť, nic, skála. Možná bych doporučil si vzít taxík a zajet si do města Fujairah, my tama jen projížděli.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Celkový dojem z tohoto hotelu mám velice dobrý.

Výborný poměr cena/výkon. cena říjen pro 3 osoby all inclusive, 72 000 včetně pojištění, 8 dnů

Klady

+Fitness centrum

+Moře a pláž

+Vodní sporty za poplatek, ale velký výběr

+Chutné jídlo, co jsem si nabral to jsem vždy celé snědl

Doporučuji: Lívance s javorovým sirupem a k tomu vlašské ořechy

hovězí a kuřecí párečky a k tomu hemenex

na oběd byla klasika, nějaké kuřecí/hovězí/ryba

večeře: suši, uzený losos, rybyna, humr, krevety, fondý

+toalety čisté a voňavé

Zápory:

- chybí svačinko, ale jak jsem již psal, možno navštívit 2x snídani 1x oběd a 2x večeři

- v rámci all inclusive Vám uděají jen několik koktejlů - mochito za poplatek atd.

- chybí animační program

- v bazénu je velmi malá hloubka, nevhodné na skákání, max hloubka 1,5m(jestli vůbec)

- vzdálenost od letiště

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 31
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání