Napsat recenzi

Dovolená - první polovina prosince 2019

Recenze hotelu Fujairah Rotana Resort & Spa ***** (Spojené arabské emiráty - Fujairah - Al Aqah)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2019
Přečteno: 271x
Recenze se líbila: 243 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Měla to být odpočinková dovolená a to bylo splněno na 100%. Hotel velký, všude čisto, krásný bazén i pláž a skvělé večerní posezení "u hotelového baru" u pláže. Program byl hudební a břišní tanečnice - jednou dokonce i s krásným posezením kolem ohně přímo na pláži. Oceňuji krásný večer s rozsvěcením vánočního stromu v recepci - podáván byl punč, dortíky atd., děti dostávaly dárky od "Ježíška". V době našeho pobytu byl hotel klidný, což bylo možná dané i tím, že nebyl plný.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Pokoj jsme měli classic v hlavní budově - úplně dostačující - koupelna se sprchou, ručníků všech druhů dostatek, župan, trepky, fén, šampon, kondicionér, těl. mléko, velká a pohodlná velká "manželská" postel, TV, trezor, velká skříň, set na přípravu kávy a čaje, lednice, minibar + pěkný balkon.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Jídlo dobré, výběr saláty i dortíků. Snídaně rovněž bohaté - možnost nechat si připravit omeletu atd., mléčné koktejly a možnost top kávy z profi automatu - capucino, late atp. Pokud je však někdo zmlsaný a potřebuje na výběr miliardu věcí - jeďte do Egypta...:o)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vybavení normální, možnost posezení v patře hotelu i na recepci. Zdarma je k dispozici sauna a pára (zřejmě i gym) s relaxační místností s lehátky a 2x sprcha - po celý den. Je nutná redukce do zásuvky! Měli jsme vlastní, tak nevím, zda lze třeba zapůjčit na recepci, ale nemyslím si. Některé hotely mají přímo v zásuvkách nebo je k dispozici usb (pro dobíjení mobilu atd.), to tady není. Bazén super, lehátek dostatek, bar přístupný i z bazénu. Možnost relaxace v ratanových kukaních s polštářky, které jsou okolo bazénu (omezené množství). Pro děti krásní bazének s "fontánkou" a tobogán pro starší děti nebo i menší s doprovodem dospělého. Bar u bazénu od 10h cca do 19h, bar u pláže od 12h do 24h (ovšem na all inclusive nám řekli, že poslední drink ve 22h, pak by se muselo platit - to se přiznám, a že cestuji hodně, jsem ještě neslyšela..:o)) Ale nijak mě to neomezovalo. Personál - jako lidé všeobecně jsou - někdo je milý i se zeptá jak se máta a je ochotný a někdo je méně příjemný, takže asi tak nějak nic dalšího neočekáváte.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Nadšení! Moře mělo jen jeden den hodně velké vlny, jinak koupání nádherné, pláž rozlehlá, písčitá, lehátek dostatek, dozorující plavčíci, pití možnost vzít si na pláž. Pro někoho by mohl být v této době Ománský zaliv "víc fresh", pro nás super - nejsem zastánce teploty vody ala vana, tohle bylo velmi příjemné i na popovídání a pro blbnutí dětí...tzn. nebylo studené!

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hory, další hotely na jednu stranu na druhou jsme chodili na kukačku, vždy, když přijeli rybáři a nakládali rybky ze sítí do aut. Doporučuji! Jsou fajn, nevadí jim, když se s rybou vyfotíte (pokud je větší) nebo třeba menší dají dítěti do ručky. Pokud někdo chce noční život někde ala "Tour de Bar", tak to tady není, nákupy také ne. Leda pak výlety. Ale nepojedu sem, abych jela na výlet do Dubaje - to je dle mého nesmysl - přeci jen ta cesta je cca 160 km a vzhledem k příletům do Dubaje pak tu cestu absolvujete 4x. Ale každý podle chuti. Já bych raději zvolila pobyt v Dubaji a měla vše blíž (tak jsme to udělali loni v případě Abu Dhabi, kde jsme využili HOP-ON HOP-OFF bus)

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Pokud si jedete odpočinout a nutně nepotřebujete nakupovat a výletit - doporučuji na 100%

Ale samozřejmě výlety jsou i do pouště atd. a určitě výlet do Dubaje atp., umožňuje nákupů dostatek, takže i to se dá.

Delegátka na WA což je super, ale na výlety jsme ji nevyužili, naštěstí ani nic jiného se řešit nemuselo. Jen upozorňuji - v případě transferu při odjezdu si včas zjistěte, kdo ho pro vás zajišťuje - u nás to byl hotel - tak jsem si vše řešila s nimi. Delegátka stejně info správné neměla (netvrdím, že to byla její vina, protože nevím, kdo jí to info dával) - i nám řekla čas 11:30 a odjezd byl ve 12:00 - radši jsem si to zjistila sama. Takže pozor, prý se stalo, že někomu řekla termín vyzvednutí a pánovi to v jiném hotelu ujelo a musel si zaplatit taxi. Což u 16 km vzdálenost asi úplně málo nebylo!

Vtipné bylo, že psala: Vyzvedu vas (už jsem se divila, že ji uvidíme..:o)...a protože to byla Slovenka, tak mi pak došlo, že bez těch háčků a čárek to bylo Vyzvednú vás...:o))

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání