Napsat recenzi

Habtoor Grand Resort únor 2014

Recenze hotelu Habtoor Grand Resort & Spa Autograph Collection ***** (Spojené arabské emiráty - Dubaj - Dubaj Marina)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 246x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Luxusní dovolená v atraktivním místě.

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Místo pokoje s výhledem na zahradu jsme přijali nabídku studia v tropické zahradě hotelu. Pokoj byl luxusní a velký včetně balkónu s výhledem na bazén a nadstandardně udržovanou zahradu. Koupelna byla v horším stavu ( tak něco mezi 3 a 4 *) a teplá voda se musela delší dobu odpouštět. Někoho může rušit občasný noční hluk přes francouzké okno pokoje, které nebylo příliš hlukotěsné.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Myslím, že každý si mohl vybrat. Musíte oželet vepřové, ale široká nabídka jídel potěší nejen oko labužníka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Hodně jsme užívali atraktivních možností Dubaje, takže v hotelu jsme nebyli celodenními hosty. Nepostřehli jsme žádné nedostatky.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Moře krásně čisté. Občas vyvrhlo medůzku, ale uklízecí četa pracovala dobře. Voda na konci února byla 23 -24 st.C, takže koupání i v únoru je možné při teplotě vzduchu kolem 25 st. Hotelový bazén měl tak kolem 27st.C. Fantastický je udusaný písek, který přivítají Ti co se rádi procházejí kolem moře. Trochu horší je výhled, kde na obzoru vidíte v dálce zase nějakou stavbu na umělém ostrově a částečně zasahuje do zorného pole startovací dráha pro letadla sousedního sky divingu ( neruší, spíše přináší zajímavou podívanou).

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Oproti dřívějším referencím již téměř dostaveno a Marina v sousedství je úchvatná přes den i večer. K zastávce metra je 10-15minut. Vidět Atlantis, 7* hotel -plachetnici, nejvyšší budovu světa, největší fontánu, Dubaj mall, zlatý trh atd. je skoro povinností.

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

Spokojenost, ale vždy je prostor pro zlepšení i když tady to již brzy narazí na hranici blížící se dokonalosti pro ideální dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání