Napsat recenzi

Prehliadka hotela Amwaj Rotana Jumeirah Beach *****

Recenze hotelu Amwaj Rotana Jumeirah Beach Residence ***** (Spojené arabské emiráty - Dubaj - Dubaj Marina)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2015
Přečteno: 266x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Amwaj Rotana sa nachádza na rušnej promenáde pozdĺž pláže Jumeirah . Z hotela je priamy prístup na pláž Jumeirah, do obchodného a zábavného centra v Beach Mall.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

25. poschodí.Izby sú vybavené satelitnou LCD TV ,trezorom, minibarom, príslušenstvom na prípravu kávy. V dobre vybavenej kúpeľni nájdete aj župany a papuče. izby classic majú čiastočný výhľad na more, premium- panoramatický výhľad na more. Na môj vkus boli izby tmavé.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

široká ponuka medzinárodných jedál, tradičné talianske jedlá sa podávajú v reštaurácii Rosso. V reštaurácii Benihana, ktorá je známa prípravou jedál Teppanyaki pred očami hostí (show cooking), si môžete vychutnať japonské špeciality.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Dobre vybavená posilovňa, masáže, vírivka

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž sa nachádza kúsok od hotela, je verejná, plážový servis je v cene.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel je napojený na prímorskú promenádu The Walk, ktorá je jedinou dubajskou nákupnou ulicou pri mori. Nákupné centrum Dubai Marina je od hotela vzdialené len 5 minút jazdy autom. Hotel je od medzinárodného letiska v Dubaji vzdialený 30 minút jazdy. Dubajská električková doprava je vzdialená len 3 minúty pešo od hotela.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Príjemný hotel s dobrou polohou, podľa mňa však je tmavý.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání