Napsat recenzi

Puerto Santiago .Blue Sea Lagos de Cesar

Recenze hotelu BLUESEA Lagos de Cesar Hotel **** (Španělsko - Tenerife - Puerto de Santiago)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2018
Přečteno: 147x
Recenze se líbila: 268 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jednou opravdu stačilo.4 hvězdy ani náhodou...

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel je starší, vybavení více opotřebované, schází technická údržba, ale pokojový servis

byl na vysoké úrovni, denně čisto, uklizeno ,vyměna ručníků a ustlané postele.Dík patří zejména jim.

Nešly zajistit balkonové dveře - zničené zamykání. Trezor pouze za úplatu i když jsem reklamoval, že pokoj nelze dostatečně zajistit.

Nikdo nás neupozornil, že kolem hotelu a bazénu se pracuje, nelze parkovat a od rána hlučí stroje, sbíječky a flexy.V noci přivážení autobusy pod balkonem další klienty. Troubí a nechají motor běžet....

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava velmi monotonní, kvalita surovin špatná, uzeniny téměř nepoživatelné, polévky taktéž. O seranu si nechte jen zdát - je až s podivem co umí tamní uzenáři vyrobit za humus.

Po třech dnech jsme jedli vejce, zeleninu a ovoce a grilované maso -suché.V ovoci malý výběr.( jablka, hrušky, meloun 1x,banány jen večer, ostatní chybělo.) Při pobytu na 14 dnů téměř katastrofa- odnaučí Vás se přejídat a nemáte chuť již na nic. Pozor na majonézy a jogurty …neobešlo se bez následků. Největší katastrofou byly zjevně špinavé talíře - myčka jaksi nefungovala dobře...

Takže doporučujeme jako kůru na hubnutí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Pokojový servis- super na rozdíl od servisu v restaurantu. Zde tomu velel starší vrchní (druhý týden) který se choval spíš jako dozorce, chyběla mu jakákoliv profesionalita a uctivost vůči zákazníkovi. Jedinou starostí bylo aby měli všichni náramky na ruce a nedej bože aby si klient s polopenzí natočil obyčejnou vodu k večeři. Pivo servíroval do vinných skleniček ...Zájem měl hlavně prodávat předražené nápoje.

Bazén pouze se studenou vodou .Ale opět čisto se vzornou péčí o bazén i okolí.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

V lokalitě Puerto Santiago je absence pláží kde se můžete zdržet více jak hodinu. Pláže pouze dvě opravdu malinké.

Krásné pláže Vistas v Americas,Cristianos a pláž u hotelu Abama. Tudíž auto téměř nutné.

Všude čisto, perfektní plážový servis. Voda příjemných 21-22 stupňů.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Vzhledem ke stavbě před hotelem - nízké hodnocení .

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Ostrov, příroda ,počasí, výlety a koupání v Atlantiku vyvážilo všechny negativy - takže spokojenost.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tenerife - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání