Napsat recenzi

Dovolená v Mar Menor

Recenze hotelu Izán Cavanna Hotel **** (Španělsko - Murcie - La Manga del Mar Menor)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2024
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 27 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud máte rádi Španělsko, tak rozhodně zvolte pobyt v jiném hotelu než v Izán Cavanna!

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokud máte štěstí a dostanete "dobrý" pokoj ve vyšším patře, pak se dá mluvit o ubytování odpovídající 4 *.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Pokud jste pamětníci a navštěvovali jste závodní jídlnu, tak tomu se blížila jidelna a stravování, i když v závodce byl klid a jidlo, co mělo alespoň nějakou chuť. Když bylo maso (mimo rozmražených ryb), bylo tvrdé, kosti a chupavky bez chuti. Ostatně i jiná jídla byla evidentně z rozmražených polotovarů. V jídelně se stravovali děti, které byly na týdenní škole v přírodě, na oběd se zastavilii i turisté z autobusu v rámci výletu. Jediné pozitivum bylo, že čeští rekreanti měli možnost jít na večeři o půl hodiny dříve než ostatní z 99 % Španělé. Od půl deváté již byli vpouštěni stylem jako na parkoviště, když se uvolní volné místo. V době pobytu probíhala 2. sklizeň melounů, ovšem v hotelu jsme neviděli ani slupku!. Zákusky 2 druhy .... Na dovolenou do cizí země se jezdí nejen za poznáním památek apod., ale případně i kuchyně. Tak to v Izán Cavanna rozhodně nečekejte, i když zážitek to mnohdy věru byl! Myslím si, že pro rozhodování, zda tam ano či ne to stačilo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Jak jsem již uvedl, máte li štěstí na ubytování, není problém. Rovněž personál uklízí jak má, usměje se a pozdraví.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Kd o jede na Mar Menor k moři, aby si zaplaval a užil si moře, bude rovněž silně zklamán. Ani po půl kilometru od břehu hloubka nedosáhne 1 metru a koupání v moři na pláži, kde není žádný servis jen vlny naní také to pravé ořechové. Bazén, pokud není zabrán školní mládeží je pěkný, čistý, ale o klidu se zase moc mluvit nedá. Ani v Itálii není tak "rušno".

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotely, apartmány jako ve městě. Je znát, že Španělé opravdu umí využít dotací EU. Vše je stavěné v moderním stylu, tak, aby i doprava byla plynulá s ohledem na životní prostředí.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Celkový dojem vyjde neutěšený, jako by jste ani nebyly na dovolené. Nechápu, za čím se tam lidé vrací a že se nejedná o lacinou dovolenou, přestože je prezentován pobyt 55+. Pokud si CK chce udržet dobré jméno (vloni jsme byli na poznávacím zájezdu a to bylo nebe a dudy, dobrý hotel, strava a delegátka, se kterou se nechtělo na letišti loučit), tak by snad do této "lokality" neměla klienty posílat, neboť ani v druhém hotelu to nebylo o nic lepší a mizerná úroveň trvá již více sezón.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 25 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Murcie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání