Napsat recenzi

Skromné studio, hotelový pokoj jistě lepší

Recenze hotelu Morana (Španělsko - Lanzarote)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 61x
Recenze se líbila: 284 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

La Morana se nachází v největším turistickém centru na Lanzarote. Objednaly jsme si v rámci šetření s kamarádkou pouze studio. Mohu říct, že to bylo velmi skromné - malinké, bez výhledu v takové kopce ve stráni a tak nějak podivně to tam páchlo. Nebála bych se říct, že to bylo celé prohulené;-) Hotelový pokoj by jistě byl lepší.

Ubytování 

Studio Morana je kousek od moře - sejdete z prudkého kopce cca 100 metrů, přejdete hlavní silnici a jste na pláži. Hloupé bylo, že se muselo kolem smrdlavých kontejnerů a ani zápach z čínské restaurace tomu nepřidal. Studio mohu doporučit spíše jen mladým cestovatelům, baťůžkářům. Myslím, že ani zamilované páry by nebyly nijak nadšené....Pokud do tohoto ubytování, tak určitě koupit raději normální hotelový pokoj. Ovšem nepochybuji, že se najde mnohem lepší kdekoliv jinde. Nás lákala opravdu nízká cena zájezdu. Bar u bazénu jsme nevyzkoušeli. Bazén normální, ale výhled z terasy hezký. Psali, že je bazén vyhřívaný, ale to asi jen v zimě, což už květen není, takže chladná voda.

Strava a stravování 

Strava vlastní, nelze hodnotit.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Skromné až chudé, ale odpovídá ceně, takže vlastně v pořádku. Recepční občas mimo jak jižani občas trochu bývají. Jedna paní příjemná, druhá ne, tak asi jako všude.

Pláž a moře 

Písčité pláže navežené, ale to nepoznáte. Dojde vám to, když kolem vidíte jen ty ohromné šutry a lávu.Ale proti tomu nic. Víc mě vadilo, že moře tu není slané, ryby se asi moc nechytají, rybářské vesnice a přístavy žádné....Jen turisti a zaměstnanci ve službách z celého světa...Hrozně nám fučelo, ale to je na Kanárech asi normální. Lehátko za 6,-E, což mi po dovolené v Řecku přišlo příšerně drahé. Ovšem používat jen karimatku v tom větru není nic moc. Nakonec jsme dovolenou strávili více méně u hotelového bazénu.

Okolí hotelu 

Doporučuji půjčit auto a procestovat ostrov. Jinak se ukoušete nudou, si teda myslím;-) Jednou jsme šli na procházku po pobřeží do vedlejšího přístavu. Cestou zpět koupačka na útesech kam chodí jen domorodci. Pro mě nejlepší! Jinak krajina je hodně zvláštní. Nic podobného jsem nikdy neviděla. Vidět sopečný ostrov byla dobrá zkušenost a zážitek, ale jednou stačilo.

Celkový dojem 

Studio přidružené k hotelu Morana opravdu jen pro mladé a nenáročné cestovatele.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Španělsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání