Napsat recenzi

Hezká dovolená

Recenze hotelu Menorca Cala Blanes Residence Pierre Vacances *** (Španělsko - Menorca - Cala en Blanes)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 80x
Recenze se líbila: 285 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkné, čisté bydlení apartmánového typu ve čtyřech třípatrových domech. Ochotný personál, vynikající středomořská kuchyně. K pláži je to cca 200 metrů.

Hotel je CK inzerován jako **** ve skutečnosti je to *** (Je to však poctivá evropská trojhvězda, tedy o dva levely výše než jakákoliv ušmudlaná balkánská či řecká trojhvězda)

Upozornění:

CK doporučují pobyt milovníkům klidnější dovolené, což je velmi zavádějící informace.

Nejedná se o žádnou klidnou odpočinkovou dovolenou !!! Během dne v areálu nepospíte, ani si v klidu neodpočinete.. V malém areálu hotelu probíhá celodenní program. Od 10:00 do půlnoci hraje každý den hlasitá diskotéková hudba. U bazénu neslyšíte vlastního slova. Mezitím probíhají soutěže, kdy animátoři mluví do mikrofonů, několikrát za den zpívá jeden z animátorů karaoke. Vše je ozvučeno, jak na fotbalovém stadionu, takže v celém areálu nemáte šanci odpočívat. Na pokoji nemůžete usnout, protože za okny to řve jak na matějský pouti. Problém je to pro děti, které chodí spát brzy. Jižanský národy jsou časově posunutý, oni jsou zvyklý pařit do půlnoci a ráno dlouho spát.

Malé překvapení bylo při příjezdu, kdy na recepci požadovali pobytovou taxu, ve výši cca 15 EUR/ osoba, tuto taxu CK nespecikuje. Pro čtyřčlennou rodinu je to docela dost peněz.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Ubytování je super pro 2 dospělé. K dispozici je apartmán resp. 2 pokoje. V ložnici je veliké dvoulůžko. V obývacím pokoji jsou dvě pohovky, mikrovlnka, stoleček, stůl židle. Na balkoně křesílka.

Pokud pojedete s dětmi, tak spokojení nebudete, protože pohovky nejsou rozkládací!!! jak píší v popisu zájezdu. Jejich max. délka je 180 cm a spaní na nich není nic moc.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava za mě vynikající. Jsme milovníci středomořské kuchyně, takže veliká spokojenost. Dostatek ryb a mořských plodů, jak k obědu, tak k večeři.

Pokud nejíte ryby nebo mořské plody a čekáte bůček, ovarový koleno, vepřovýho vrabce a knedlíky, tak budete zklamaní. Někteří Češi, kteří tam byli s námi označili stravování za nejhorší co, kdy zažili.. Spokojení byli jenom dvakrát. Jednou, když byly klasický smažený vepřový řízky a podruhé, když byly průmyslový hamburgery s hranolkama.

Ve špičce občas vázlo doplňování jídla, ale to je normální, když se nahromadí hodně lidí, že dobroty jdou na odbyt na prvním místě. Všechno, ale postupně doplnili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Personál velmi milý, usměvavý, služby super. Úklid perfekt. Denně čistý ručníky, 1x týdně výměna povlečení. Animátoři skvělý a příjemní. Akorát drahý trezor cca 10 EUR/ den.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Nejbližší pláž se nachází v úzkém fjordu. Vstup je přes písek, takže na kraji byla ve špičce kalná voda. Dva dny bylo v moři vidět několik malých medúz, které děti vychytaly síťkou. Celkově spokojenost.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Nejbližší okolí hotelu nic moc, ale blízké městečko Cuitadella je krásné a večer je plné turistů, takže je tu příjemná atmosféra.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Doporučuji spíše pro mladší páry, kterým nevadí hlasitá hudba. Mladí lidé byli z diskotéky nadšení. Určitě to není vhodné pro osoby toužící po klidu. Celkově hotel hodnotím pozitivně, protože až na ten hluk jsme byli se vším velmi spokojeni. Většinu času jsme kvůli hluku trávili na pláži u moře, kde hrála diskotéka o poznání tišeji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Menorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání