Napsat recenzi

Vyhozené peníze za příšerné služby

Recenze hotelu Mix Colombo Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 48 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná, leč neudržovaná lokalita. Pláž nikdo neuklízí, hotel na spadnutí, personál na první pohled otrávený, při kontaktu neochotný a otrávený ještě víc.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Oprýskaný panelák s vybavením našich totalitních ubytoven, poruchu samozamykání pokoje, kterou jsme urgovali 3x, vyřešil až delegát. Při prvním otevření skříně na nás vypadlo zrcadlo, všudypřítomný zápach odpadu, oba výtahy poruchové nebo mimo provoz.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Dobrý výběr studené i teplé zeleniny, z masa kuře a něco jako naše sekaná, sem tam ryba, ale jedině, když jste přišli brzo. Jednou jsme se zaradovali z hovězího masa, ale bylo syrové. Kultura stravování otřesná, stále něco chybělo, personál otrávený, neochotný třeba jen donést chybějící příbory.

Hotel naprosto bez pitného režimu. Zásobníky na pití stále prázdné nebo bez kalíšků. Zákaz doplňování do lahví, takže jediná volba - koupit balenou vodu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení staré, za zenitem. Nejhorší byla klimatizace, která v noci, při plném nasazení, hlučela jak přistávající vrtulník. 2 výtahy poruchové, 2x jsme v nich uvízli, bazén po odběru vody vypuštěný.

Recepční neochotné cokoli dělat. Personál v jídelně neplnil své povinnosti, chyběly příbory, nebylo pití v automatech. Prostě jen otráveně bloumal. Barman byl na pracovišti naprosto sporadicky, když náhodou přišel, tak se jeho pití moc nelišilo od čisté vody. Pokojské byly stále vysmáté a hlučné, ale prostě neuklízely. Za týden 1x ustlaný pokoj, koš nevynešený, ručníky nevyměněné, nezameteno.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž neudržovaná, plná odpadků a kopců naplavených řas.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Malý a klidný resort s možností cestovat po okolí půjčeným autem nebo vynikající autobusovou dopravou.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Vyhozené peníze

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 25 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání