Napsat recenzi

Spokojnosť

Recenze hotelu Mix Colombo Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 373x
Recenze se líbila: 84 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhľad z jedálne. Výhľad z jedálne.
  • Hotel. Hotel.

My sme boli spokojní. Vedeli sme do čoho ideme keď sme si kupovali zájazd, čítali sme všetky recenzie takže sme čakali niečo horšie a práveže sme boli prekvapení, milo. Izba fajn, žiadna pleseň smrad, výhľad zo 7 poschodia z boku na more. Krásne bolo vidieť pred nami západ slnka.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Je pravda že matrace trošku pružinové, ale vyspať sa dalo. Vždy čisto, upratané.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Priemer. Najedli sme sa a to stačí. Žiadne maslo plesnivé ani nič tam nebolo ako tu niekto písal a to som ho mala každý jeden deň. Pokiaľ niekto je zvyknutý na iný štandard nečudujem sa potom že nadáva. Však ak idem na dovolenku pozriem si recenzie a keď sa mi nepáčia a ľudia píšu negatívne recenzie tak tam asi nejdem. Keď tam aj cez to idem tak to musím očakávať, nie že sa tam budem sťažovať. My sme boli spokojní, aj prílohy boli, aj mäso aj rybka aj cestoviny, aj zelenina aj sladké aj ovocie. Nie veľký výber ale aspoň nejaký bol. Pre fajnové papulky to určite není.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Nemám žiadne výhrady. Po príchode na hotel nás vítala Slovenka čo je veľké plus. :)

Jedine mínus bolo že bolo veľa ľudí a mala reštaurácia. Dole je ešte jedna len nebola otvorená, ale ako sme odchádzali tam niečo opravovali tak možno snáď ju už otvoria. Treba to, ľudia stali v rade na jedlo a to nevyzeralo dobre. Síce nečakali sme tam pol hodinu ale nejakých 10 minút občas áno. Nie vždy to tak bolo. Proste keď zrazu boli všetci hladní a nahrnuli sa tam tak sme si počkali všetci. Ale inak ok.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Krása

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Dá sa tam prejsť, popozerať. Ľahnúť večer na pláž počúvať šum mora. Alebo ísť sa prejsť vedľa do Sa Coma tam je toho trošku viac. Ale žiadne diskotéky neočakávajte. Jak odbije 23h už zatvárajú väčšinu obchodov.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

My sme si užili dovolenku naplno. Požičali sme si aj auto, aj sme išli na výlet loďou a krása. Ešte by sme tam zostali

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání