Napsat recenzi

Hotel Mariant *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Recenze hotelu Mariant Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 776x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená úžasná, doporucujeme :-)))

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoje nově zařízené, trosku mensí, ale dostačující. S balkonem. Jsou čísté u udržované. Ručníky mění každý den kromě jednoho dne v týdnu, to vám dají lísteček za dveře který je to den. Televize měla i české programy. Jen se občas slyšet nějaká rána z jiného pokoje, ale kde není. Koupelna také čístá, každý den mytá.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídla bylo, že člověk nevěděl co dřív. Opravdu široký výběr. Vše označeno cedulkou co je to za maso. Hodně ovoce. Odpoledne na baru vždy něco napečíno - což vždy obměňovali, takže se člověk nepřejí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení tak akorát pro 3*. Sezení pohodlné, jak v jídelně tak na baru. Výtah fungoval bez problému. Personál hotelu byl úžasný. Byli jsme opravdu překvapení jak byla obsluha milá, ochotná a hlavně stále usměvavá :-) Špinavé nádobí ihned odnášeli. Večer na baru se fakt nezastavili, to bylo špičkové. Wifi dost bída, téměr nemožné se připojit - na recepci dostanete kód, který se vam ani nenacte a je na dobu urcitou. Pouze po zaplaceni to funguje - ale kdo by byl online kdyz je na dovolene. Tam clovek pripojeni ani nepotrebuje a uziva si :-) Posilovna malinká, ale když požádáte dostanete na recepci lísteček a muzete jit do vedlejšího hotelu, kde mají posilovnu trosku vetsi i prostor na cvičení. Ocenujeme také na recepci česky mluvící recepční. Byly jen pres den. Pres noc pán, který se snaží porozumet - uplne dostacujici.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž od hotelu byla písčitá. Poblíž hotelu 2 pláže. Jedna menší v bližší vzdálenosti a ta vzdálenejší byla podlouhlá. Lidí tak akorát, rozprostřeli se po celé pláži. Moře krásné, čisté a pozvolný vstup do moře. Stále mělko.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Mají celkem uzké silnice, takže když se potkáte s autobusem v protisměru, tak je celkem problém. ale jakmile se vyjede z městečka je to dobré. Pár kilometru od hotelu je vyhlídka. Když se vydáte na velkou pláž a pujdete az na konec, tak tam uz vás navedou cestičky mezi stromama. Cesta přijemná. Možnost zapujcení i kola, ale my jsme šli pešky. Výlet asi na jedno dopolene. Večer trhy, vždy jeden den v týdnu má každe mesto.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Byli jsme nadšení, opravdu se nám nechtělo domů.... budeme na tuto dovolenou ještě dlouho vzpomínat :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 53
z 87 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání