Napsat recenzi

Prima relax

Recenze hotelu Catalonia Colombo *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 527x
Recenze se líbila: 417 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Mallorca mě nikdy nezklamala at jsem byla v kterémkoli hotelu a ani tento nebyl výjimkou. Na pláž pár kroků. Prakticky přímo proti hotelu krámek se suvenýry, kde seženete vše za dobrou cenu a 5 litrů balené vody koupíte za 1 EURo - pro srovnání - na letišti seženete 0,5 l za 1,70 EUR.

V hotelu samotném je plno českých turistů, že nebýt moře, máte pocit, že jste někde na Lipně. Vedení hotelu s tím počítá a velice svižně se tomu přizpůsobilo. Hned na recepci dostanete základní informace na A4 papíře v češtině, české nápisy najdete i v jídelně a jeden den, když netekla přes noc v celém hotelu voda, napsali upozornění rovněž v češtině. V televizi se dá chytit kromě hudebního OČKA i ČT 24 - což naprosto stačí.

Celkově to byla klidná odpočinková dovolená a pokud někdo nečeká luxus alá GRANDHOTEL bude se mu tam líbit.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoje mají základní vybavení - bez lednice a fénu, ale s tím nebyl problém. Studenou vodu na pití si natočíte v kteroukoliv denní či noční hodinu sami v baru u bazénu z barelu.

Jaký pokoj ale dostanete je trošku sázka do loterie - my byly spokojené - měly jsme pokoj i výhled stejně jako na fotkách prakticky všech cestovek, ale lidi, co přiletěli s námi dostali MINI POKOJ bez balkonu a malinkým okýnkem. Druhý den sloužila na recepci češka a okamžitě je přestěhovali do jiného pokoje.

Pokud chcete trezor, vyjde Vás to na 20 EURO na týden + 30 EUR vratná kauce. Ale opravdu se tam nekrade, takže bez obav.

Jediná malinko nevýhoda je, že přístup z venku do recepce je jen po schodech, takže kufr do něj musíte tahat a ne v klidu vyvézt po plošině, ale je to jen pár schodů.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Snídaně se snažili obměňovat, takže například za 7 dní byla 3x míchaná vajíčka a sýry opakovali taky - jedne den plátkový mallorský, druhý den čerstvý sýr - nevypadal zrovna vábně tak jsem neriskovala :-) a třetí den obdoba našeho EIDAMu - a zase stejné kolečko. Ale párky, opečená anglická slanina, musli, kroisanty atd byly denně a určitě si vybere každý. Obědy a večeře výběr ccá ze 4-5 jídel, ale vaří chuťově moc dobře. Jeden den tam byly i slávky nebo grilovaná žebra - pořád doplňovali. A když navíc při jídle sedíte a pláž máte přímo před sebou, hned lépe chutná :-)). Jediné, co mi trochu vadilo, byla večeře, která byla až od 20:00 hodin, ale když byl hlad, dalo se sejít do baru u pláže - klidně jste nemuseli any vystrčit nos z hotelu a dojít si do něj pár schůdky mezi recepcí a jídelnou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Bazének je opravdu maličký, ale když se Vám nechce na pláž tak na smočení a osvěžení úplně stačí. Pláž je veřejná, takže slunečníky a lehátka za poplatek - nevím kolik - nám stačilo se natáhnout na osušku do písku a pokud bylo moc horko, stačí udělat pár kroků do hotelového baru hned u pláže, kde byl příjemný chládek. Delegátka nám navíc poradila, že si můžete koupit slunečník v krámku o kterém píšu v úvodu a vyjde Vás to podstatně levněji - při letu zpátky prý nemají problém ho vzít jako druhé zavazadlo.

" Animační " program představuje většinou každý večer nějaký místní hudebník. Ten jeden hrál moc hezky. Kdo chce, poslechne si - kdo nechce, může se posadit třeba na zídku oddělující hotel od pláže. Soukromí se najde vždycky.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Jak už jsem psala - pláž je veřejná, ale denně uklizená a čistá. Jestli je moře teplé, nebo studené, rozbouřené nebo klidné, žádná recenze neovlivní :-)) - za nás bylo rozbouřené jen jednou, byl i velký vítr, ale jinak bylo klidné skutečně jak na "Mácháči".

Bez řas, jemný písek, vstup do moře pozvolný, písčitý - opravdu pěkná.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Kolem hotelu jen krámky se suvenýry a pokud jste chtěli do nejbližšího města, pak jedině autobusem. Nicméně na procházky po pláži to úplně stačilo a vše potřebné jste sehnali v místních krámcích, kterých tam bylo nespočet.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Rozhodně to nebyla zkažená dovolená. Jezdíme pokaždé do jiného hotelu a určitě jsem už bydlela v lepším, ale kdo není vyloženě náročný, zcela jistě si to tam užije a ani se mu odtamtud nebude chtít tak jako nám. Personál příjemný, prodavači u suvenýrů se snaží mluvit česky, obsluha baru představovala vesměs omladinu z hotelové školy / jeden byl čech / takže od otevření baru celý den běžel v televizi hudební program Óčko v češtině. Takže celkově - za mě palec nahoru.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání