Napsat recenzi

Dovolená v Playa Mar

Recenze hotelu BJ Bei Juan Playamar Hotel & Apartments *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 843x
Recenze se líbila: 381 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pokoj - vstupní dveře, dveře do koupelny a skříň pokoj - vstupní dveře, dveře do koupelny a skříň
  • pláž S´Illot pláž S´Illot
  • pláž Sa Coma pláž Sa Coma

Pěkné místo s rušnými večery.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Původně jsme měli objednaný hotel Dorado **, ale byli jsme ubytováni v hotelu Playa Mar, za což jsme byli rádi, ale myslím si, že co se týče vybavení pokoje, tak to vyjde na stejno. Jen jsme měli o malinko menší hluk a stravování přímo v budově hotelu. Za celý týden pobytu jsme v klidu mohli spát snad jen 2x. Jinak byl všude ruch do pozdních až ranních hodin (z trhů, slavností či jiných hotelů). Ale to tak bylo nejspíš v celém letovisku.

Měli jsme 2 lůžkový pokoj - samotný pokojíček byl malinkatý cca 3x4m se zabudovanou skříní a koupelničkou se sprchou, umyvadlem a záchodem, do které se vlezl pouze jeden člověk. Na to jak byly obě místnosti malinkaté, tak tu bylo poměrně dost zrcadel a vtipné bylo zrcadlo nad záchodem (hlavně pro muže :D). K pokoji jsme měli také balkón s posezením.

Pokoje byly bez ventilátoru či klimatizace, ale naštěstí se zde dalo vydržet.

Televize na pokoji byla nefunkční.

Řekla bych, že ubytování odpovídalo kategorii **, žádný luxus, ale na přespání a umytí to postačilo.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Stravování bylo velmi dobré. Měli jsme all inclusive, které zde fungovalo od 8 do 22 hod.

Všechna jídla byly formou bufetu.

Časté byly ryby i různé druhy masa. Téměř vždy bylo kuře. K obědu i večeři byla zmrzlina. Jen tu byl menší výběr ovoce, většinou jen jeden druh a zákusky byly řešeny jako sladká rýže, želé nebo puding.

Co se nápojů týče, tak ke snídani byla velký výběr kávy a čokolád z automatu. Během večeře se chodilo k baru vedle recepce.

V baru u bazénu byly k dispozici nealko nápoje a velký výběr alkoholických nápojů včetně koktejlů - mojito, sex on the beach, daikiri... (z automatu).

Jediná nevýhoda byla, že ve 22 hodin skončilo all inclusive a teprve začínaly v hotelu večerní programy, takže jste si nápoje museli objednat dopředu, aby jste pak neseděli na suchu:).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel byl mimo jiné vybaven hernou a automaty na hračky. Na každém rohu byly kulečníkové stoly. 2 bazény, které byly u hotelu jsme nevyužívali.

Co se personálu týče, všichni byli velmi milí a přátelští. Nevýhodou bylo, že většina personálu mluvila pouze španělsky, základní anglické výrazy samozřejmě rozuměli, ale když jsem se ptala na něco větou, tak už mi např. číšník u bazénového baru nerozuměl. Vybavení samotné bylo postarší, ale poměrně udržované.

Animační programy byly několikrát týdně, ale dost pozdě večer, často až kolem 22 hodiny. Přišlo mi poměrně vtipné, když minidisko pro děti začínala tak pozdě.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláže byly nedaleko 2. Chodili jsme na obě, většinou ráno do S´Illotu a odpoledne do Sa Comy. Na obou plážích se daly půjčit šlapadla a v Sa Comě navíc i jiné vodní atrakce či výlety na lodích. Obě pláže byly písčité s jemňoučkým pískem, moře bylo krásně teplé a čisté. Pár dnů byly na moři vlnky, takže se u břehu čeřil písek a ke břehu připlouvaly řasy.

Pláže byly poměrně dost plné lidí, kteří byli většinou u břehu, takže pokud jste chtěli plavat, tak se to většinou dalo.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí bylo pestré. Každý večer jsme někde chodili. V blízkosti je spousta obchůdků, restaurací i zábavních center pro děti. Na konci pláže Sa Comy byla přírodní rezervace s hradem a v blízkosti ranč, kde jste se mohli projet na koni nebo děti na poníkovi. Na druhé straně v S´Illotu vedla podél pobřeží dlouhá cyklostezka se zajímavými přírodními úkazy až po krásnou zátoku.

Jak už jsem zmiňovala, bylo zde také hodně cyklostezek a daly se zde půjčit kola i pro více osob. Na pláži Sa Coma byly vyjížďky lodí podél východního pobřeží. Další výlet bylo možné podniknout do safari zoo, kde jezdil zdarma autobus. A mezi letovisky S´illot a Sa Coma také jezdil vláček nebo kočáry s koňmi.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem z dovolené bych hodnotila kladně. Na Mallorce jsme byli poprvé a myslím si, že ne naposledy. Ale asi bychom se příště chtěli podívat na jiné místo. Dovolenou jsme si užili a nenechali jsme si ji ničím a nikým zkazit. Menší nepříjemnosti byly s delegátkou a vyznáním se na obrovském letišti. Rozhodně bych každému doporučila alespoň krátký výlet na lodi, jelikož nevidíte jen přeplněné pláže, ale i krásy ostrova.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání