Napsat recenzi

Hotel odpovídá 2 **

Recenze hotelu BJ Bei Juan Playa Blanca Hotel ** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 506x
Recenze se líbila: 396 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hlavní budova hotelu je celkem fajn, staré vybavení, ale docela čisto a voňavé povlečení. Je vše slyšet, každé bouchnutí vedlejších dveří i hlasitější rozhovory v pokojích, ale kdo se jezdí na dovolenou vyspat že :) WiFi je pouze za poplatek (12min/euro, 30min za 2eura) a ještě běží velmi pomalu.

Vedlejší budova hotelu, tzv. depandance rozhodně nestojí za to, v polovině pokojů s vámi bydlí i nějaký šváb, neuklízí se..

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Hotel odpovídá 2 **, tudíž nečekáte žádný luxus... Když jsme se ubytovali tak byl pokoj čistě povlečený, uklizený, ale po dobu pobytu pouze velmi základní úklid: vynesení koše.

Wifi jen za poplatek a ještě k tomu velmi pomalá.

Pokoje jsou základní a jeden vedle druhého, mezi balkonky jen zábradlíčko, takže musíte zamykat balkonové dveře kamkoliv jdete, protože může kdokoliv bez obtíží přelézt, tudíž je v pokoji po celém dni na padnutí.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo super, průběžně doplňováno, všeho bylo dostatek a každý si bez problému vybral... Snídaně byly každý den stejné, takže se to za čas přejí...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

O službách hotelu nic nevím, nic nám nabídnuto nebylo. Personál celkem fajn, vybavení staré.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Dá se jít na dvě pláže poblíž, stojí za to jít o minutu déle a zajít na pláž Sa Coma. Moře skvělé, plážičky čisté s bílým pískem.

Většinu pláží zabírají slunečníky a lehátka za poplatek, každé stojí cca 4eura/den.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

V okolí hotelu téměř nic není, dvě menší promenády s obchůdky podél moře. Pár restaurací a barů. Dá se ale jít na procházku asi 3km na hrad poblíž. Doporučuji na západ slunce.

Stojí za to si půjčit auto a jet se podívat po širším okolí.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Vzhledem k tomu že jsme žádný luxus nečekali a na hotelu netrávili moc času jsme byli spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 17 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Vendy: dotaz - 20. 6. 2016 21:45

Ahoj mohu se zeptat na kolik vyšlo vypůjčení auta případně skůtru na den nebo třeba na celý týden? díky za informaci reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání