Napsat recenzi

Spokojnost

Recenze hotelu Palia Sa Coma Playa Hotel **** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 681x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkova spokojnost s dovolenkou v hoteli Sa Coma Playa***.

Bohuzial doslo k urcitemu nedorozumeniu a na strankach Zajezdy.cz sa zajazd predaval pod nespravnym nazvom hotelu - Sa Coma Platja****, hoci fotky zodpovedali hotelu Sa Coma Playa. Tieto hotely su od seba vzdialene cez celu plaz. Pred zajazdom sme si citali recenzie k hotelu Sa Coma Platja a tym padom sme boli nemilo prekvapeni, ze sme sa ocitli v inom hoteli (Sa Coma Playa), nez ku ktoremu sme si pozerali rezencie (Sa Coma Platja)... Vysledkom bolo napr. ze sme neratali s neuveritelne hlucnou hudbou kazdy vecer do 23:30 v areali hotela (mali sme okna otocene k bazenu, kde bezali animacie a zabava prakticky cely den a vecer). Bohuzial nebolo mozne sa dohodnut s animatormi, aby hudbu stisili a na recepcii nas odmietli presunut do izby s opacnym vyhladom, lebo vsetky tieto ´lepsie´ izby bolo na 100% obsadene...

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pekny jednoduchy a cisty apartman - spalna s velkou skrinou a dvomi oddelenymi postelami, obyvacka s dvomi gaucami, stolikom, jedalenskych stolom, 4 stolicky, vybaveny kuchynsky kut, velky balkon s vyhladom na more, vstavany susiak. Upratovanie a vymena uterakov prebiehalli kazdy den.

Jedine, co mi trochu vadilo, boli stare zasmudlane deky, pod ktorymi sme boli prikryti, ale nastastie sme si pod ne davali este plachtu, tak to bolo ok.

Vnutroblok hotelu bol trosku neudrziavany, ale to nam nijak nevadilo ani nezneprijemnovalo pobyt.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Super strava.

Na ranajky bol vzdy vyber - anglicke ranajky, cerstve, konzervovane i susene ovocie, sladke pecivo, vajicka na rozne sposoby, zelenina, rozne musli a jogurty, studene aj teple napoje.

Obedy a vecere: kazdy den vyber z minimalne 2 druhov ryb, musle, vzdy nejake masa (telacie, kura, bravcove), rozne zapecene pokrmy, paella, rizoto, hranolky, cestoviny, vela cerstvej zeleniny a ovocia, zakusky, prilohy, atd... jedla bolo vzdy dost.

Medzi jednotlivymi dennymi chodmi bolo vedla baru vzdy nejake obcersvetnie - sendvice, parky, hranolky a pod.

Pozor, all inclusive plati kazdy den len do 22:30, potom si uz vsetky napoje musite kupovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personal hotelu uplne perfektni - od recepcnych, cez upratovacku po ludi, ktori po nas odnasali v jedalni taniere a pohare - vsetci boli zlati, mili, slusni a ochotni pomoct.

Vybavenie hotelu tiez uplne dostacujuce - mensi bazen, ping-pong, biliard (plateny), animacie a sporty, vytahy.

Animacie boli dost slabe, zamerane predovsetkym na male deti a to po veceroch. Sportove aktivity s animatormi boli o nicom. Vystupenia animatorov nudne. Celkovo posobili vsetci animatori unavene a nebol tam ziaden osobny pristup, co nam v podstate tiez nejak nevadilo. Ale niektori ludia, co idu na dovolenku, kde si vyslovene praju dobru animaciu, budu sklamani.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

More nadherne, ciste, ziadne meduzy ani jezkovia.

Plaz tiez krasna, biela, dlha aj dostatocne siroka.

Moznost priplatku za lehatka aj slnecnik, ale kedze je piesok krasne jemny, lezat na deke vobec nevadi. Slnecnik sa da vsade v Sa Come kupit za 5 euro.

Po plazi chodia casto rozni predavaci slnecnych okuliarov, ovocia, maseri :-)

Plaz je velmi vhodna pre rodiny s detmi. Po celom brehu si stavali rodinky hrady a bazeny z piesku, voda je dlho plytka a priezracna.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Male mestecko, v ktorom v podstate okrem hotelov, ubytovacich zariadeni, obchodov so suvenyrmi a restauracii takmer nic nie je.

Vecer sa da prechadzat po prijemnej promenade alebo zajst na pevnost N´Amur v blizkom okoli.

Po tyzdni sa clovek zacne vecer uz trosku nudit.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Az na tu hlucnu animaciu bolo vsetko uplne skvele!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání