Napsat recenzi

Hotel Palia Sa Coma - Mallorca

Recenze hotelu Hotel Palia Sa Coma Playa **** (Španělsko - Mallorca - Sa Coma)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 187x
Recenze se líbila: 202 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná dovolená

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel je situaovaný v blízkosti cca100m od moře, pěší chůzí 3 minuty na krásnou pláž s bílým pískem, ze všech pokojů od 2.patra výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Výborné jídlo, hlady tam člověk určitě nepojde :D skvělé snídaně - člověk si najde co potřebuje, výborné džusy (automat), káva, čaje, atd...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Bydleli jsme v apartmánu 3+1dítě,oddělená ložnice a "obývací pokoj" s větším balkonem, sociální zařízení čisté,pěkné, TV na flashku (doporučuji si ji vzít s filmy na večery kdy případně dítka spí),

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Doporučuji chodit vlevo na pláž - cca 3 minuty chůze, dlouhá několik set metrů, bílý písek, průzračné tyrkysové moře, měli jsme vyplavené řasy, ale nic strašného bylo to pouze v jednom místě té dlouhé pláže hned z kraje. Pozvolný vstup do moře naprosto ideální pro děti.Set slunečník/2 lehátka 16eur.

Na pravé straně od hotelu je kanál a pláž není nic moc

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

V okolí hotelu spousty nákupních možností, Spar, značkové i neznačkové oblečení, suvenýry atd.., Doporučuji výlet katamaránem - při cestě na pláž informační stánek a nákup vstupenek na loď. Jezdí zde i místní vláček spojující 3 okolní letoviska - cca 4eur/os - projíždí ulicema letovisek - ne po pobřežní promenádě - takové zpestření, ale nic co by člověk musel zažít, ani 3 letá dcera z toho nebyla odvařená.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem velmi dobrý! Určitě bychom se sem jednou chtěli vrátit, pobřeží Mallorky je krásné!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání