Napsat recenzi

Báječná dovolená

Recenze hotelu Grupotel Alcudia Suite Hotel **** (Španělsko - Mallorca - Playa de Muro)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 502x
Recenze se líbila: 371 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na bazén Pohled na bazén
  • Obývací pokoj s kuchyňkou Obývací pokoj s kuchyňkou
  • Dezerty Dezerty
  • Super večeře Super večeře

Pobyt na Mallorce bez jediné chybičky!

Ubytování v pohodlných apartmánech, ochotný personál, luxusní strava, příjemný bazén, písečná pláž kousek od hotelu, živé okolí s mnoha obchody a restauracemi. Možnost výběru mezi all inclusive a polopenzí.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytování v prostorných apartmánech, které mají obývací pokoj s kuchyňským koutem a oddělenou ložnici. Kuchyňka je vybavená dvouvařičem, mikrovlnou troubou a lednicí. V obývacím pokoji je možnost ubytování pro dvě osoby. Oba pokoje jsou vybaveny velkou televizí. K dispozici je klimatizace. Koupelna je prostorná, se sprchovým koutem a fénem. U pokoje je balkón s křesílky, stolkem a sušákem na prádlo.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Stravování bylo naprosto fantastické!!! Suroviny jen ty nejlepší.

U snídaně bylo na výběr: čerstvé i kompotované ovoce, několik druhů cornflaků, 2 druhy jogurtů + tvaroh, šunky, salámy, paštika, z teplé snídaně: vejce natvrdo, míchaná, volská oka, slanina, párky, toasty, donuty, palačinky. Několik druhů baget, chlebů, croissanty a různé buchtičky. Káva, čaj, mléko, čokoláda, džusy z automatu. V sobotu a v neděli sekt.

Oběd a večeře: každý den čerstvá i naložená zelenina, olivy, 2 druhy příloh + těstoviny s omáčkou, 2 druhy pizzy, různé předkrmy typu španělská šunka, různé jednohubky, saláty atd., ryby a masa v omáčce, různé smažené krokety a zelenina, ryby, masa a zelenina připravovaná před vámi na grilu. 2x byl hamburger a hot dog na grilu, každý den paella s kuřecím masem i krevetami. Výborné španělské sýry a vynikající dezerty + 3 druhy zmrzliny. Nezapomenutelná byla večeře s krevetami, langustami a krabem.

Pití - postmix nápojů od Coca coly, pivo, bílé, růžové a červené víno + možnost výběru z lahvových vín - to už ale za úplatu.

Na baru možnost výběru nealko nápojů a místních alkoholických nápojů a koktejlů, kávy.

Takový výběr a kvalitu v jídle jsem ještě nezažila a to jsem bydlela i v 5ti hvězdičkovém hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Sympatický personál na recepci, vynikající kuchaři, rychlí a usměvaví číšníci - v jídelně nikdy nebyl problém, že by nebyly uklizené stoly, vždycky bylo všude čisto a stoly připravené. Na pokojích bylo také čisto, uklízí se každý den, ručníky se mění dle vaší potřeby.

Bazén je oválný, není moc velký, ale nikdy tam nebylo plno, má oddělenou část pro malé děti. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, nesmí se rezervovat dopředu, což je dobře, a nikdy tam nebyl problém, že by se nenašlo volné místo.

V hotelu asi probíhá dětský klub, který večer organizuje dětské diskotéky, ale protože malé děti nemáme, tak jsme si jeho činnosti víc nevšimli. Rodin s malými dětmi bylo v hotelu hodně. Hotel také organizuje hudební večery pro dospělé, ale protože okolí hotelu je živé, tak jsme spíš vyráželi na procházky, než bychom sledovali hotelový program.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Živé městečko plné obchodů a restaurací, hotel se nachází v boční ulici, asi 50 metrů od hlavní obchodní ulice. Je možné vydat se na dlouhé procházky nalevo i napravo od hotelu. V městečku je také velké jezero, podél kterého se dají dělat romantické procházky. Asi 20 minut od hotelu (směrem doprava) se nachází přírodní park. Na hlavní silnici jsou zastávky autobusů, které jezdí každou chvilku a můžete s nimi dojet např. do Port d´Alcúdia, což je malý přístav, nebo do starého města Alcúdia, kde jsou středověké hradby, a my jsme tam v úterý dopoledne navštívili trh.

Pro golfisty jsou v dosahu 20 minut autem 2 golfová hřiště.

K moři na pláž je to z hotelu necelých 100 m. Pláž je dlouhá, písečná. Dají se na ní pronajmout lehátka, set 2 lehátka + slunečník za 11,65 E nebo se na ní dá ležet jen na osuškách. Moře bylo čisté, občas se u kraje objevily chaluhy. Přístup je velmi pozvolný, několik desítek metrů je voda po kolena.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Úžasná dovolená, prevděpodobně si jí někdy zopakujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání