Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Beverly Playa Hotel Vibra *** (Španělsko - Mallorca - Paguera)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 303x
Recenze se líbila: 141 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedním slovem katastrofa... První nemilé překvapení bylo,že nebyly volné pokoje na hotelu.Taxik nás začal rozvážet do volných hotelů.Ubytováni dlouho po půlnoci tzn.,že volné naše zaplacené pokoje byly až následující den v 15.30. Jako kompenzaci jsme dostali údajně lepší pokoje než jsme měli zaplaceno.Nikdo nesouhlasil, ale protože jiné nebyly ,museli jsme je vzít.Recepce arogantní,nevlídná a delegátka *** nikde.Na dotaz druhý den proč tu nebyla s námi v noci při našem příjezdu, aby nám pomohla aspoň s překladem řekla co by tu dělala.Musela o plném hotelu vědět,ale evidentně neměla zájem o klienty.Tak jsme strávili neustále fronty a dohady s arogantní a nemilou španělskou recepcí.Nejvlidnejsi,milé a usměvavé byly jen paní uklízečky.Obsluha na baru s údajným all inclusive otřesná a all inclusive vůbec nebylo. Stát frontu u baru na pitnou vodu v podobě 20 minut vrchol všeho.O nějakém občerstvení přes den nemůže být řeč.All inclusive představovalo asi volně položených v chlebniku 20 sušenek na celý hotel.Nikdy více!!!!Zájezd jsme reklamovali tak čekáme na odpověď.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Neustále neodtikala sprcha a umyvadlo

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo slušné, výběr byl a při trošce skromnosti se najedl každý pokud se dostala na něj řada.Fronta v kterou koliv dobu až do 2.patra.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hrůza a děs,nikdy více.Byt majitelem hotelu tito lidé mají výpověď okamžitou.Ziskat lehátko u bazénu byl boj o holý život. Stát ráno místo snídaně frontu na lehátko s půlhodinovou rezervou před otevřením, bylo na denním pořádku.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Jediná výhoda,že pláž byla blízko hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Promenáda krásná, obchodů a restaurací dostatek.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Ani za jednu hvězdu to nestojí...vzpominat budu ,ale jen s hořkosti a nespokojenosti na Beverly playa

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 63 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání