Napsat recenzi

Beverly Playa - červenec 2018

Recenze hotelu Beverly Playa Hotel Vibra *** (Španělsko - Mallorca - Paguera)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 382x
Recenze se líbila: 263 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená proběhla dobře. Více uvedu u každé kategorie. Ale celkově jsme s mamkou byly spokojené.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj standardní (nezrekonstruovaný). Čistý, denně uklizený. Vybavení starší, ale na přespání a menší relax na pokoji dostačující. Koupelna v pořádku, až na sprchu, který nešla sundat a proud vody tekl jiným směrem. Ručníky měněny dle potřeby - když chcete vyměnit stačí hodit na zem.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Strava byla dobrá. Velký výběr. Snídaně pořád stejné, ale co by se taky mělo obměňovat na vajíčkách, pečivu, slanině, párkách, ovoci, marmeládách, salámech, šunce a sýrech + nějaké musli. Večeře občas nějaké tématické (např. mexická, japonská atd.), což je velmi dobré zpestření. Najdete tam i standardní typické španělské jídlo - paella atd.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál vcelku milý, když je nějaký problém, tak vyřeší. Vybavení hotelu v pořádku, hlavně super minigolf a tenisové hřiště. Dva velké bazény, jeden nahoře - klidnější, jeden dole u baru živější a probíhají zde animace. Animátoři přes celý den milý a snaží se klienty zapojit do dění. Jediné co mě mrzelo byl každodenní ranní boj o lehátka u bazénu zdarma, docela smutné koukat na lidi, kteří čekají frontu než se otevře a potom běží a předbíhají ostatní lidi, aby si zabrali lehátko, na kterém pak půlku dne stejně nejsou, protože se jdou nasnídat a naobědvat a na procházku atd. Ale za to nemůže hotel, to spíše neukáznění klienti.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Hotel hned u pláže, akorát lehátka a slunečníky se platí na pláži. Takže lepší si lehnout na osušku nebo případně pořídit nafukovací lehátko či matraci a slunečník a vyjde to levněji. Jinak pláž každé ráno uklízená místními a moře čisté. Vlny menší byly menší a moře příjemně teplé. Kousek je i stanoviště odkud se jezdí na různé lodní výlety.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu bylo velmi příjemné. Kousek do města, nebo spíše na hlavní třídu. Množství restaurací, barů a obchůdků v dosahu hotelu. Spousty možností procházek i na jiné pláže a k různým obchůdkům. Kousek od hotelu zastávka městské dopravy, která jede klidně až do Palmy (hlavního města) akorát je to tak cca 1hod cesty. Ještě co, tak pozor na občasný hluk (hlavně v pátek v noci) z baru kousek od pláže a hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem byl velmi dobrý. Za ty peníze si nemůžu stěžovat, akorát tam bylo spoustu lidí, ale to se v hlavní sezoně očekává. Hotel splnil moje očekávání. Samozřejmě se nemůže rovnat s 5* hotely někde v Turecko nebo Egyptě, ale je to takový náš Evropský průměr.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání