Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu The Sea Hotel Grupotel (ex Santa Fe) **** (Španělsko - Mallorca - Can Picafort)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 433x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z pokoje s výhledem na moře Výhled z pokoje s výhledem na moře
  • Moře krásně čisté, pláže každý den ráno čištěny. Moře krásně čisté, pláže každý den ráno čištěny.

Za ty peníze super, na každém hotelu najdete něco...Pokud si objednáte hotel se 3 hvězdičkami, pak musíte také očekávat nějaký standart, který byl oproti jiným navštíveným hotelům téže kategorie nadstandartní. Jen upozornění pro klienty ITS Billa Travel, na letišti v Palmě čekejte to, že na Vás žádný delegát čekat nebude :-) Běžte východem z letiště, kde uvidíte stánek, který má na sobě loga několika převážně německých cestovních kanceláří. Tam se zeptejte, jaké máte číslo autobusu a který je k tomu určen východ. Z letiště i zpět vás totiže odváží minibusy, které nejsou děleny dle cestovních kanceláří, ale dle lokalit pobytu! Tak ať se zbytečně hned na počátku dovolené nestresujete!

Ubytování  průměrně (3,2/5)

K ubytování není co vytknout. Byly jsme zde v termínu 28.8. - 4.9.2013, zakoupili jsme si výhled na moře, který doporučuji. Usínání za zvuku moře je příjemné. K dispozici je minilednice, TV se španělskými, německými a anglickými televizními kanály. Dále velká šatní skříň, postel, 2 noční stolky, psací stůl. V koupelně záchod, vana, zrcadlo, umyvadlo, prostě klasika....

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Snídaně od 8-10 hodin, večeře od 19-21 hodin. Snídaně jsou z 90% každý den stejné, tj.: míchaná vejce, volská oka, vejce na tvrdo, dva druhy párků či klobásek, slanina, masové nugetky, salám, sýr, marmelády, jogurty, müsli, ovoce, zelenina, k dispozici automat na kávu (laté, cappuccino, presso, mléko), čaj. Večeře byly více variabilnější, každý den bylo trochu něco jiného, ochutnali jsme opravdu kde co. K dispozici 4 druhy salátů, většinou nějaká ryba, vepřové, kuřecí, brambory, hranolky, paella, těstoviny. Plno dezertů, ovoce, polévky, dresingy, atd. Jedinou nevýhodou večeří je to, že jsou bez pití! Takže pokud si myslíte, že když k vám přijde hned po zasednutí obsluha a zeptá se vás, co k pití, tak si nemyslete, že to bude zadarmo :-) Pozor na večeře, bylo zvykem, že pokud jste šli na 19. hodinu, byla tam dost dlouhá fronta, takže jsme raději chodili kolem 20. hodiny, nebojte, jídlo doplňují neustále až do 21 hodin, totéž platí u snídaní, kde ale fronty nebyly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

V hotelu je zvlášť restaurace s vnitřním i venkovním posezením, kde se asi 2-3 krát za týden konají živá hudební vystoupení. U recepce mnoho možností posezení, wi-fi koutek (zklamání z toho, že wi-fi bylo možné používat pouze dole u recepce, za 1 hodinu chtějí 1 Euro, o kód pro wi-fi si musíte říci na recepci), k dispozici jsou v těchto místech i 2 počítače, pokud nedisponujete zařízením pro wi-fi). Jinak personál hotelu maximálně vstřícný a milý, včetně uklízeček (jen jedna mě v 8.45 ráno vzbudila, když chtěla už uklízet pokoj, vysvětlili jsme si, že takhle ne a pak už chodila kolem poledne). Někomu může chybět bazén, ale pokud máte hotel přímo na pláži, považuji to za zbytečné. Na druhou stranu, pokud máte zavřenou pláž s červenou vlajkou, pak může přijít vhod.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž byla každý den čištěna, ale někteří němečtí kolegové, kterých je tu na Mallorce tak 90% prostě dělají bordel i přes den, takže 100%-ní to není. Moře naprosto čisté, pozvolný vstup do moře, vidíte pěkně do dálky. My jsme měli trochu štěstí v neštěstí, i když zájezdu před námi 2 dny propršelo a zájezdu po nás to snad bylo ještě horší, tak bylo pouze jeden den zataženo, jinak krásně slunečno, teploty 26-31 stupňů. Moře 27-28 stupňů, ale převážně hodně, ale opravdu hodně větrno, že vám lítá deka na pláži a musíte hledat kameny, abyste jí měl čím zatížit. Když už si myslíte, že to bude ok, tak na vás furt fouká písek a jakmile kolem vás někdo projde, jste téměř zasypán :-) S větrem byly spojeny i poměrně slušné volny, které zhoršovaly čistotu moře. Jinak přátelé mořské fauny mají smůlu, nic tu není. Za celý týden jsme viděli jen 3 dravé ryby, 2 fialové medúzy a jednu cca 3 metrovou rybu, která sem hned první den zabloudila, ale co to bylo, nevíme. Povětšinu času byla vyvěšena žlutá vlajka, jeden den červená, takže koupat se v době přítomnosti plavčíků (10-18 hodin) nemožné. Nebylo to snad ani kvůli vlnám, ale spodním proudům. Pláže přeplněné nebyly, takže žádné obavy z hlav na hlavě!

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

V okolí hotelu jsou restaurace, obchody, začíná tu pobřežní promenáda, takže kamkoliv je to blízko.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Celkový dojem byl výborný, určitě na Mallorcu zase někdy příště! Nakoupili jsme si dost oblečení, podívali se do vedlejší Alcúdie, kterou vřele doporučuji, je tam moc hezky. Místním autobusem se tam dopravíte za 1,5 euro na osobu, autobusy jezdí každých 15 minut. Pokud se chcete jet podívat po ostrově, pak jsou zde půjčovny kol (10 euro na den), elektrokol (15 euro na den), aut (povětšinou 38-50 euro na den). Autobusy jezdí na východ Mallorcy pouze v sobotu, více informací o linkách přímo na zastávce, která je od hotelu pár kroků. Celá oblast uzpůsobena německým turistům, takže restaurace spíše ve stylu vepřových jídel a řízků, pizzerie a v jedné ulici zase anglické restaurace. V každé restauraci najdete nejméně jednu větší televizi, kde se každý den od rána do večera pouští fotbal. Doplňková informace: v hotelu je převážná většina německých důchodců, takže abyste pak nebyli překvapeni :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání