Napsat recenzi

Hotel Samoa - infocesta 2018

Recenze hotelu Globales Samoa Hotel *** (Španělsko - Mallorca - Calas de Mallorca)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 633x
Recenze se líbila: 299 čtenářům
Fotografie: 20
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel dělá skvělý dojem při příjezdu!

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoje jsou moderně vybavené a nejspíše i zrekonstruované, protože vypadají spíše jako pokoje 4* hotelu. V hlavní budově jsou 2+0 a 3+0, přistýlky formou pevného lůžka (měli jsme 3+0 tj. manželskou postel + 1 pevné lůžko). V budově níže jsou pokoje pro rodiny s dětmi 3+1 a 2+2. Jsou zde i pokoje, které se dají oddělit dřevěnou přepážkou (nikoli dvě místnosti!) - pokoje jsou dál od recepce, ale blíže k pláži. Přistýlky jsou formou rozkládacího gauče nebo formou lůžka, které když se složí vypadá jako skříň. Koupelny jsou hezky vybavené ve které je vana a sprcha v jednom, toalety, umyvadlo. Naleznete zde i malou kosmetickou tašku a různými drobnostmi -šampony na tělo vlasy, tělový krém, zubní nit, vatové tyčinky, odličovací tampony apod.. fén je také součástí, stejně jako osušky (malá na obličej, velký na tělo + podložka a ručník na ruce).

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Pravdou je, že jsem zde zažila největší jídelnu. Výběr byl obrovský! Mallorčané mají výbornou kuchyni. Snídaně - zeleniny, ovoce, teplá snídaně vejce párečky, studená snídaně - sýry, salámy apod. Spoustu pečiva - bíle, tmavé celozrnné, sladké pečivo apod.. jogurty a musly jsou samozřejmostí. Obědy jsou také bohaté, za celých 5 dní jsem nezažila stejné jídlo, na oběd bylo maso, ryby, zeleniny ovoce, plno příloh, těstoviny, sladké jídlo. Podobně to bylo s večeří, které bylo obohacené minutkami, které připravovali přímo před hosty. Zažila jsem i sushi nebo možné plody krevety apod..Nápoje vždy ke každému jídlo-voda, džusy, pivo, víno. Volně k dispozici po hotelu si klienti mohou dát vodu nebo džusy, colu, sprite i kávu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Všichni byli usměvaví a strašně příjemní, ale to mají nejspíše mallorčané v povaze. Animační tým byl večer nastartovaný a ve společenské místnosti s pódiem bavil hosty. Hotel disponuje venkovním bazénem a hned vedle něj najdeme hřiště, které využívá animační tým, ale je možné si jej bezplatně zamluvit na fotbal tenis apod.. Pod hotelem je minigolf. Vše zdarma. Výtahy ano. Asi tři bary + restaurace. Venkovní bar, venkovní pódium pro animační večery

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Určitě nedoporučuji méně pohyblivým lidem. Na pláž, která je hned pod hotelem se dostáváte po schodech. Jsou zde dvě pláže obě v malé zátoce, ale moc hezké čisté. Moře je naprosto krásné, čisté a průzračné! Poplatky na lehátka viz. fotografie. Je možné si uložit i věci do trezoru na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

V okolí jsou menší obchůdky, kde mají vesměs pořád to samé, ale jako všude asi. Moc využití zde není a pro mě jako člověka, který má rád rušný život by to asi úplně nebylo. Před hotelem je autobusová zastávka a cca za hodinu a půl se dostanete do hlavního města. Okolí hotel je jinak klidné všude uklizeno, opečováváno.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

pokud hledáte levnější ale KVALITNÍ dovolenou určitě doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání