Napsat recenzi

BEZVA DOVOLENÁ !

Recenze hotelu Globales Samoa Hotel *** (Španělsko - Mallorca - Calas de Mallorca)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 884x
Recenze se líbila: 552 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Letěli jsme z Bratislavy, 2 dospělí a 2 teenegeři. Let trval asi 2,5hod, zpáteční jen 2hod. Transfer z Palmy 1,5hod. Hotel je sice jen cca 65km od letiště, ale autobus rozvážel ještě do jiných hotelů, tak se to trošku protáhlo.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Ubytování bylo skromnější. Jednoduché zařízení, dvě postele (na kolečkách) a jeden rozkládací gauč pro děti. Bohužel "papírové stěny".Televize a klimatizace - ovladače za vratnou zálohu 10,-EUR. Menší balkon. Koupelna spolu s WC, vana. Denně bylo uklizeno, použité ručníky i osušky měnili automaticky.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Strava byla opravdu luxusní. Snídaně - pečivo, sýry, salámy, slanina, vejce, fazole, párky, lívance, croasanty, sušenky, jogurty, ovoce, cereálie, med, džemy. Obědy a večeře - ryby, kuřecí maso, jehněčí, rýže, hranolky, brambory, těstoviny, guláš, zelenina na všechny způsoby, zeleninové saláty, dresingy .... ovoce-melouny(snad všechny druhy), ananas, blumy, ringloty, třešně, banány, jablka, broskve, nektarinky, kiwi ... zmrzliny (v kelímku). Různé dortíky, zákusky, štrudly, pudingy, želé....Samoobslužné automaty na kávu, nápoje - džusy, cola, oranž, citron, 7up, soda, pivo, víno 3 druhy, čaje. Ve snack baru míchali nerůznější alko i nealko nápoje (z místních lihovin), pro děti měli ledovou tříšť a nanuky

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál bez chyby. Všichni byli vstřícní, ochotní, usměvaví. Hlavně ve snack-baru, záviděla jsem jim, jak jim úsměv v práci vydrží třeba i 12hodin a ještě si u toho zpívají .... To se mi líbilo moc. Ale ze všeho nejlepší byli stejně animátoři. Co se týká kulturního vyžití, tak 1***. Zabaví se nejen děti, ale i dospělí. My s manželem jsme hráli petang, mini-golf,stříleli jsme z pušky,pistole, z kuše, hráli jsme šipky,biliárd... Kluci taky, mini-golf, šipky, biliárd, petang, nejrůznější vodní hry, vodní pólo...Přivezli jsme si asi 15 diplomů :-). Hotel má v areálu svůj vlastní minigolf, biliard, tenis.hřiště, volejbalové, fotbal - vše je jen za vratnou zálohu na recepci. Každý večer bylo minidisco pro nejmenší, hrálo se bingo, a ´vždy měli animátoři nachystaný večerní program.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je kousek, asi tři minutky z hotelového areálu. Je malá a pokud si budete chtít na pláži lehnout, je tam fakt hlava na hlavě. Moře krásně čisté, azurové. Všude písek. Plážové osušky hotel neposkytuje, je zakázano brát si na pláž osušky hotelové (ani k bazénu se nesmí brát). Krásné osušky koupíte od 3-10EUR na trhu.Slunečník + 2 lehátka stojí 12,-EUR na den. My jste to vyřešili tak, že jsme se šli vyřádit do moře jen tak, v plavkách, bez osušek, a pak se vrátili zpátky k hotelovému bazénu. Najdete tam i půjčovnu šlapacích autíček do vody. Měli jsme štěstí i na vlny, takže jsme si moře užili.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu je moc hezké. Podél moře je krásná procházka tak cca 2km, možná i víc. Kdo rád běhá, tak doporučuju tenisky a ráno,večer se proběhnout přímo nad mořem.

Před hotelem tržnice, spousta obchůdků, diskotéky. Zastávku autobusu i výletního vláčku najdete taky přímo před hotelem. Ještě doporučuju výlelet lodí - katamaranem podél pobřeží se zastávkou na koupání. Nalodíte se přímo na pláži. Pak dračí jeskyně. Další pěkný výlet je aquapark.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

SUPER

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání