Napsat recenzi

Krásný, velký hotel

Recenze hotelu Globales America Hotel **** (Španělsko - Mallorca - Calas de Mallorca)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 2 479x
Recenze se líbila: 619 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Tato fotka je pořízena z pokoje Tato fotka je pořízena z pokoje
  • Rybičky vyfocené z přístupového chodníčku Rybičky vyfocené z přístupového chodníčku

Hotel byl velice krásný. Má tvar trojcípé hvězdy, která stoji na skalním výběřku v křišťálově čistém moři. Dovolená v tomto hotelu byla hotovou pohádkou.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Ubytováni bylo naprosto úžasné. Jak jsem se již zmínila hotel má tvar trojcípé hvězdy, která má 7 pater. My jsme byli ve 3 patře. Díky tomu že je hotel na výběžku, mají všechny pokoje výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídlo bylo boží. Bylo to poprvé co jsem si někde na dovolené tak pochutnala.Restaurace je rozdělena na dvě části. Menší je světlejší, ale zavírá se o půl hodiny dřív než větší. Jídlo je v obou částech stejné, ale ve větší je o trochu víc dezertů. obě části mají kávovar, automat na džusy a toastovače. U vchodu k bazenu je pizzerie, kde se podává pizza a jídlo co se podáva při večeři. U bazénu je snack bar. Je tam možnost dát si dát hamburgery a toasty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál=hotová hrůza. Chovali se jako roboti. V 8 h večer začíná animační program zahájený mini-discotékou a pokračující programy pro dospělé které často trvají až do půlnoci. Přes denje každou půlhodinu nějaká aktivita od facepaitingu až aquazorbing. V hotelu jsou 3 bazény jeden dětský kde je 90cm vody a 2 hluboké jeden od 60cm až po 275cm, druhý od 120cm do 275cm. Pokoje jsou čisté, plně vybyvené.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

PLáž a moře je vzdálené cca 100 m, přístup je po schodech a pté po chodníčku. Moře bylo krásně čisté.. Pod skálou bylo množství ryb ktere byly až 25cm velké, takže pokut se rási potápíte, nesmíte si zapomenout přibalit brýle šnorchl. Na pláži jsou odpadky a nedopalky, které bylay často byly odfouknuty do moře. Nechápu proč pláž nikdo neudržoval, když vedlejší každé ráno čistili a válcovali. Na pláž občas příjdou prodejci a prodavač ovoce. Na pláži je půjčovna šlapadel. Moře bylo na kraji naprosto přeplněná a pláž bylana na takové množství lidí úzká (úzká protože vedla asi ještě 250m dozadu, ale tam nikdo nechodil). Každý den k útesům připlouvají 2 lodě které jedou ne výlet po pobřeží. Lodě připlovají 3x denně (v 10:00, v 14:00 a v 17:00).

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel leží v malém městě Calas de Mallorca. V městečku je hodně obchůdků všeho druhu, restaurace, teverny, karaoke (karaoke često hraje velmi nahlas a většina zájemců zpívá ,,nádherně,,) a zaplétaček vlasů. Dále v městěčku jsou 2 minigolfy. Městečko je docela malé=snadná orientace. Kolem hotele vede po útesu chodniček ve výšce cca 10--15m. Po chodníčku který vede ne obě strany od hotelu se dá dojít celkem daleko. Když se vydáte na sever dojdete k hotelu, přes jeho zahradu musíte projít cestička dál pokračuje až na pláž a pak do kopce. Dál nevím kam se dá dojít, sama sem tam nešla. Průvodkyně nam říkala že se tak dé dojít až do Porto Crista. Když půjdete na jih dojdete po 600m ke skalám které můžete přelést. Já to raději neskoušela, protože mám malého syna. Můj tip: obchody u pláže jsou drahé, čím dál od moře tím levnější někdy se cena může lišit i o 4 eura.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Můj celkový dojem, až na tu znečištěnou pláž, je super!! Hotel bych všem vřele doporučila. Jediná skupina které bych hotel nedoporučovala (kvůli přístupu na pláž) seniory, máně pohyblivé osoby a rodiny s kočárky. Hotel bych doporučila mladým dobrodruhům.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání