Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Globales America Hotel **** (Španělsko - Mallorca - Calas de Mallorca)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 1 151x
Recenze se líbila: 365 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel si mě na základě informací z Internetu velice získal a byl mojí vysněnou volbou. Ještě jsem si nikdy nezamlouvala zájezd tak brzy jen proto, abych měla zrovna tento konkrétní hotel. Bohužel mě velmi zklamal svým jednáním. Jediným štěstím byla dobrá paní delegátka, která byla ihned ochotná napravit případné nedostatky.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Zde začaly problémy ze strany hotelu. Jde o lživou reklamu. Všechny pokoje NEMAJÍ výhled na moře, ani balkón. Nemáte kde usušit plavky a ručníky. Ano, díky paní delegátce bylo vše napraveno, ale je to jen o tom, kdo se ozve, jinak smůla, a tento přístup u mě hotel dost shodil. Na základě jiných recenzí vím, že se to děje pravidelně.

Zatímco jsem spokojená se službami CK a vděčná za skvělou a velmi profesionální delegátku, nedoporučila bych hotel America, pokud si nechcete zahrát loterii budu/nebudu se muset dohadovat a stěhovat.

V pokoji nebyly peřiny, zato klimatizace ano. Takže nachlazení během první noci a prosmrkaná dovolená.

Dlužno napsat, že samotné pokoje jsou nádherné, útulné, modrý styl se k moři hodí. Ale musíte mít štěstí a vsaďte se, že Vy nebo někdo z Vaší výpravy ho, dle mých informací, mít nebude.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídlo je skvělé, naprosto splňující očekávání. Zejména obědy a večeře - kuře, ryby, spoustu skvělých salátů, velký výběr i co se týká zákusků. Zase to kazí přístup hotelu.

Že stojíte frontu na nápoj, pak na jídlo, to by se dalo pochopit. V jídelně Vás však klidně vyhodí od stolu s tím, že je až od 5 osob, i když vidí, že všechny ostatní menší stoly jsou již obsazeny. Dělo se pravidelně. Zapoměňte na jídlo v klidu. Sotva vstoupíte, máte neustále pocit, že už máte dojíst a uvolnit stůl, alespoň moje zkušenost. Možná, že když je vás více, není to tak zlé. Pokud si na židli nenecháte kabelku nebo spolucestující, zaberou Vám stůl dřív, než si donesete vodu.

Voda se čepuje do miniskleniček a je ledová. Hodně lidí pokašlávalo, v tom vedru ji samozřejmě každý hned zhltnul.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Moje zkušenosti z jídelny viz. výše.

Na recepci se snaží pomoci, ale zoufale nestíhají.

Bazény jsou narvané, ale krásné a udržované.

Animačních programů jsem se neúčastnila, ale dle spokojených reakcí dětí i dosplělých nebudou špatné.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž mě sem přilákala. Je nádherná, lemovaná útesy jako z filmu. Někomu by mohlo vadit, že je dost přeplněná, ale stojí za to. Jen byly pořád vlny, takže s průzkumem útesů moc nepočítejte. Moře čisté, teplé, z chodníčku nad ním můžete vidět překrásné rybky!

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Ještě nikde jsem nedostala tak pestrou nabídku výletů. Zážitky z přírody, okolí i výletů mám nádherné. Je to jako objevovat poklady Mallorcy. Můžete si vybrat dle Vašeho založení (příroda - hory, jeskyně, vyhlídka, plavba..., památky včetně Palmy, sport - aqualand, western park..., kultura - představení pro děti i program pro dospělé). Nechybí ulice s obchody a bary. Je toho na několik zájezdů.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Zatímco jsem spokojená se službami CK a vděčná za skvělou a velmi profesionální delegátku, nedoporučila bych hotel America, nepovažuji za fér jeho jednání, stalo se mi to poprvé. Soudím na základě zkušeností z ostatních hotelů podobných lokalit včetně Mallorcy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 30 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání