Napsat recenzi

DOVOLENÁ - GLOBALES AMÉRICA ****

Recenze hotelu Globales America Hotel **** (Španělsko - Mallorca - Calas de Mallorca)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 713x
Recenze se líbila: 313 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem je kladný, hotel je situovaný na pěkném místě, je pěkně zařízený a čistý. Pokoje též v pořádku, z balkonu byl krásný výhled na moře. Pláž kousek od hotelu, krásné a čisté moře. Stravu hodnotím průměrně a barbeque bar též nic moc, navštívili jsme, dali jsme si grilované kuřecí maso, to bylo bohužel syrové a gumové. Bar u bazénu výborný, míchali tam výborné alko i nealko drinky. Ráda bych ještě poděkovala personálu, který byl velice milý, příjemný a ochotný.

I přes některé nedostatky hodnotím dovolenou velice kladně, za mě zatím nejlepší dovolená, kterou jsem absolvovala. A co se týče jídla, vždycky si člověk najde něco co sní, přece jen nejedeme se cpát ale užívat krásy moře.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Ubytování bylo pěkné, měli jsme i balkon, ze kterého byl velmi krásný pohled na moře. Pokoje byly čisté a upravené. Nevýhodou bylo pouze to, že jsme neměli manželskou postel, ale byly 2 jednolůžka sražené k sobě. Pokoj také obsahoval sat TV, kde jeho i ČT 4 - pro milovníky sportu. Klimatizace fungovala, ale zdálo se mi, že po delší době již moc nechladila. Koupelna byla též pěkná a čistá, tam na nás čekal malý balíček, který obsahoval zubní kartáček, hřeben na vlasy, dále ubrousky, také malý šampon, sprchový gel a olejíček. Výhodou je, že v koupelně u sprchového koutu je velká tubička na šampon na vlasy a sprchový gel, tudíž si nemusíte vozit vlastní a tak ušetřit alespoň nějaké to místo v kufru.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Co se týče jídla, byly bohaté snídaně, kde si člověk mohl vybrat, zda si dá např. vajíčka se slaninou, párečky nebo např. sladkou snídani. Snídaně byly výborné. Co se týče oběda, ten byl slabší, opět velký výběr, ale jídla se často opakovala, bohužel se nám i stalo, že některá jídla nebyly v pořádku, např. syrové brambory, syrové kuřecí maso, ale dá se to pochopit, přece jen se to dělá ve velkém množství. Nejlepší byly ryby, chuťově výborné. Co se týká masa, tak kdo je milovníkem omáček, tak bude trochu strádat, jelikož nejsou zvyklý dělat omáčky, takže pouze zlehka sosík na mase, ale málo. Často byly hranolky, občas gumové. Večeře též dobré, opět velký výběr. Kdo má rád i mořské plody či škeble, byly též, takže možnost ochutnat je. Byl i velký výběr z dezertů, mne osobně nejvíce oslovila čokoládová fontána, ve které se máčelo ovoce - fantastické. Celkový dojem z jídel je průměrný.

Na druhou stranu hodnotím kladně snack bar, kde byly po celou dobu hamburgry a pizza. Mleté maso do hamburgru bylo výborné, měkké a šťavnaté, pizza, takový průměr, jak když si koupíte např. mraženou pro srovnání.

Pokud jste milovníkem různých kuchyní a nevadí Vám i cizí jídla, myslím, že si pošmáknete, pokud jste typický Čech, který má rád omáčky, tak nic moc. Vybral se dalo ale vždy něco k snědku, takže hlady neumřete. ;)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Co se týče personálu, ten byl velice milý, ochotný a laskavý. Na recepci nás přivítala velice milá paní, která byla velice příjemná, té jsme hned při příjezdu zaplatili pobytovou taxu cca 48 eur.. Paní uklizečka též příjemná, pravidelně nám chodila uklízet, cca 2x denně v ranních a odpoledních hodinách. Co se týče obsluhy u bazénu též vše v pořádku, výborné alko i nealko drinky, míchali vyloženě lucky drinky, poměr 1 ku 1. :D. Vybavení také OK, jediné, co se mi moc nelíbilo bylo to, že tam měli váhu na zvážení kufru, jenže za poplatek! Co zvážení to 1 euro, myslím si, že takový 4* hotel by tuto službu mohl mít pro své klienty zdarma.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž přímo fantastická, pěkná, moře nádherně čisté a průzračné. Čiščí moře jsem v životě zatím neviděla. Voda trochu studená, ale zase to bylo příjemné zchlazení, když byly takové pařáky. U moře se nachází pěkné skály, fotili jsme se tam a jsou z toho moc hezké fotky, doporučuji.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Okolí hotelu též pěkné, pěkné panorama na focení. Byli jsme se podívat i na místní bungalovi, které se nachází cca 500 m od hotelu. Dále pěkné prostředí, hotel je situován opravdu na pěkném místě.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Celkový dojem je velice pozitivní. Dovolená je vhodná pro všechny věkové kategorie, jak pro mladé páry, tak i pro rodiny s dětmi. Do moře je pozvolný vstup. Hotel je skutečně situován na krásném místě, ze všech pokojů je vidět na moře. Určitě doporučuji a musím říci, že bych se tam sama hned vrátila. Pro mě osobně zatím nejhezčí a nejlepší dovolená ever!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání