Napsat recenzi

dobrá dovolená

Recenze hotelu Globales America Hotel **** (Španělsko - Mallorca - Calas de Mallorca)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 773x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S pobytem v tomto hotelu jsme byli spokojeni. Vzhledem k tomu, že máme opravdu s čím srovnávat, byl dovolená v tomto hotelu v té vyšší polovině našich zkušeností..

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Ubytování standartní. Pokoj v 8. patře s výhledem na zátoku s pláží. Dostatečně velký pro dvě dospělé osoby.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Byli jsme ve Španělsku v mnoha hotelích a zatím jsme se stravou nebyli nikdy zklamáni.Dá se říci "Španělský standard"

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení hotelu na dobré úrovni, personál přes již vlastně končící sezonu milý, ochotný a vstřícný. Poněkud chybí fiitnes centrum, přestože prostory by pro něj byly.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře super, čisté vlídné. Pláž bohužel , jak je zvykem ve Španělsku veřejná, tady navíc ještě poměrně malá, takže našlapaná. Na ležení u moře nevhodná, ale na zaplavání si a potom hajdy zpět k bazénu dobré. Ttot ovšem není chyba hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Možnost hezkých vycházek po pobřeží na udržované stezce. Nákupní možnosti : jako v každém přímořském letovisku. Ovšem k moři nejezdíme za nákupy.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

S pobytem v hotelu a průběhem dovolené jsme byli spokojeni. Splnila se naše očekávání.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání