Napsat recenzi

Super dovolena

Recenze hotelu Globales Simar Hotel *** (Španělsko - Mallorca - Cala San Vicente)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 567x
Recenze se líbila: 211 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž cala sanr Vincenc Pláž cala sanr Vincenc
  • Západ slunce na formentoru Západ slunce na formentoru
  • Vyhlídka kousek od hotelu Vyhlídka kousek od hotelu
  • Pláž cala sanr vincenc Pláž cala sanr vincenc
  •  Vyhlídka na moře u hotelu Vyhlídka na moře u hotelu

Teď jsme se vrátili, a tento hotel můžeme všem doporučit! Rozhodně by ale byla škoda zůstat jen v této vesničce, my si půjčili na 3dny auto za super cenu v rent a car formentor pár kroků od hotelu. Je tam mila Slovenka, tak bylo jednodušší se domluvit. Stojí za to procestoval sever ostrova, ty nádherné hory, například Sa Calobra, pak za nás nejkrásnější pláž cala mesqiuda a také Formentor který je kousek. Tam jsme byli nq západ slunce, a to je Teda zážitek. Ona i ta cesta k tomu majáku Jsou to fakt překrásná místa, s překrásnými plážemi. My měli koupeneho průvodce, knížku od Marco Polo, jsou tam i trasy a všechna krásná místa!!!

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoj celkem fajn, koukali jsme na hory. Koupelna byla taková zašla, a měli jsme tam asi 7 malých pavoucku ale celých 7dni byli jen na jednom místě takže dobrý velká televize, spoustu programu. Klimoska, balkon, úklid fajn, my si nechávali jen asi 2krat a hlavně měnit ručníky, ale se vším jsme byli spokojeni. Trošku tam byl cítit odpad, ale jen než se vyvetralo.

Jo a dostali jsme plazovou tašku, což bylo fajn protože jsem tu naši zapomněla doma a ještě tam byli dva balíčky se sprchacem, šamponem, ziletkou, hřebenem, kartáčkem a pastou a asi ještě něco, ale to jsme tam nechali, my na tyto jednorázový věci moc nejsme, tak snad to poslouží někomu jinému

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Jídlo bylo skvělý. Nejvíce nám chutnali snídaně, za mě Teda sojový jogurt, to jsem byla ráda že bylo na výběr. Já nejím maso a bylo tam dost vege jídla, hlavně Teda různá zelenina, těstoviny. Spoustu ryb a masa Teda taky spousty. Každý den to obmenovali, a každý den brambory na jiný způsob, buď kaše, nebo smažený brambory, nebo takové pusinky,. Zelenina, ovoce, sladkosti, zmrzlina. Jediné co tak byli hrozně ale hrozně špinavé skleničky v jídelně. Všechny, mě se zvedal žaludek si dotoho něco cepovat. Naštěstí jsme si z cech přivezli svoje kelímky, tak jsme to pak řešili takto.

Pritelovi pivo chutnalo, já tehotna jen nealko, měli tam kolu, sprite a tak a různý džusy Mega sladký Teda, ty jediné ředěný. Voda byla Teda hrozná. Tu jsem pila já a někde jsem tu četla že je odsolena, no nevím ale chutnala divne, nějak chemický. Takže my si kupovali vodu v obchůdků naproti.

Svačiny u bazénu ušli, taková klasika, hot dog ale jakmile něco došlo, nikdo už to nedoplnilx takže pečivo třeba doslo rychle a pak už prostě nebylo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Personál milý, u bazénu pobyhali animátoři, my na to moc nejsme takže jsme moc se snímá nebavíli, nemáme to rádi ale lidi byli asi nadšený a líbilo se jim to. Každý večer tam byla nějaká akce, zábava ale my nebyli ani jednou tak nevím. Asi i pro děti tam něco bylo.

Pro nás nejhorší pití v jednorázových plastových kelimkach, snažíme být šetrný k přírodě, proto jsme si vzali svoje kelímky, ale byli ochotni do nicb dávat jen mě vodu, pivo ne. Protože 0.25l piva bylo v rámci allinclusive ale 0.5l toho samého už ne.. Takže by mu to museli odmerit v tom jejich a pak prelit do našeho, což nedávalo smysl, že. Bazén byl fajn, může se tam skákat, ale za nás tam byl pořád velký vichr a teplo nic moc. Zataženo tak do 13h az pak vylezlo sluníčko. Na válení na pláži nebo u bazénu zima ale pro nás na cestování po ostrově idealka.

U bazénu je terasa kde je Teda nádherné vidět ta zátoka, fakt nezapomenutelný zážitek.

CP jsem nepochopila jsou záchody u bazenoveho baru. Dveře jsou matne sklo, takže jste vidět na záchodě a nejdou zamknout ani pořádně zavřít.. Je tam Teda všude hodně schodů, nám to nevadilo ale pro někoho méně pohybliveho to může být problém ( ne vhotelu ale k moři).

Co doporučujeme je si dát výšlap na horu na kterou je vidět z hotelu. Tam v jedny ulici kousek od hotelu tam vede stezkaa rozhodně to stojí za to. Nejen že je tam úžasný výhled na tuhle vesničku, ale i na šíre moře. Fakt paráda, navíc potkáte divoké kozy co tam skáčou po skalách, já se pořád bála kdy spadnou ale mají to prostě v malíčku super!!!

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláže píšou 4, 3 jsou ke koupání. Jedná hned u hotelu, tam jsme se byli jen podívat, já tam dost kamenů a bylo tam hodně řas na břehu a ani se tam nedá moc lezet. Pak jedna hned vedle, je to Teda nádhera, jeden den jsme si tam koupili lehátko za 22euro což je Teda darda, je to na boty do vody, lidi tam i snorchlovali. Voda krásná a průzracna. A pak je ještě jedna kousek dál od hotelu, ta je asi nejhezčí, tam stojí lehátka a slunečník 15 éček a je Teda hezčí, ale za nás tam byli všude velký vlny, že to ani na koupání nebylo, ale my se koupali jinde po ostrově.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel Teda leží v nádherné vesničce, kde je jedna půjčovna aut, tři obchůdky a to je asi vše. Ale my jsme to tak chtěli, chtěli jsme klid a krásnou přírodu, a ne město kde je tisíc lidí a sama party. Takže idealka. Kdo chce nějakou zábavu tak se může pobavit v hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

My jsme byli nadšení, hlavně Teda z Mallorci jako takové. Na pokojí jsme moc času netravili a jídlo v hotelu bylo skvělé, az na to pití Teda a ty skleničky, ale všude je něco, tento hotel jsem i doporučila rodičům který byli na MAllorce týden před námi ale na druhé straně ostrova a ještě tam chystají znova, tak pojedou asi sem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 50
z 55 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání