Napsat recenzi

Nádherná dovolená

Recenze hotelu Globales Simar Hotel *** (Španělsko - Mallorca - Cala San Vicente)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 502x
Recenze se líbila: 252 čtenářům
Fotografie: 78
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme 4-členná rodina, 2 dospělí a děti 11 a 14 let, plánovaný odlet z Ostravy 19.20 hodinové zpoždění (přetížený vzdušný prostor), délka letu cca 2 a 1/2 hodiny (doporučuji vzít sebou do příručního zavazadla svačinu, v letadle nedostanete nic, jen kelímek vody), transfer do hotelu cca 1 hodinu, dorazili jsme kolem půl jedné ráno. I přes pozdní hodinu v restauraci možnost občerstvení - studená kuchyně, pití, super..

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Náš rodinný pokoj v budově naproti recepci, opticky rozdělen na 2 části - 2 místnosti propojené chodbou bez dveří, mezi nimi koupelna. Přistýlky plnohodnotné postele, každá místnost s vlastní plazmovou TV a klimatizací, v místnosti s balkónem šatní skříň s trezorem za poplatek (nevyužili jsme), stůl s ledničkou, křesílko, koupelna s toaletou, vanou a skleněnou zástěnou, bidet (zde byl občas slabě cítit odpad, po zašpuntování OK), fén, pro dospělé malá kosmetická taštička s hygienickými potřebami - mini sprchový gel, šampon, tělové mléko, hřeben, jednorázový holící strojek, koupací čepice, kartáček na zuby, mýdlo, vlhčený ubrousek, papírové kapesníky, jako dárek na pokoji praktická plážová taška. Balkón s posezením a výhledem na protější bazén, vysouvací věšák na prádlo. S pokojem jsme byli spokojení, prostorný, hezký, čistý, všude blízko, jen si přibalte něco na komáry..

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Co se týče jídla a stravování, opět palec nahoru, byli jsme maximálně spokojeni, chutnalo úplně všem, velký výběr ryb a mořských plodů (nejvíce si asi manžel pochvaloval steak z tuňáka), kdo nezná, má možnost ochutnat krevety, kraby, mušle, chobotničky apod. , všemožné druhy masa od kuřecího, přes hovězí, kačenu, gyros až po telecí, bezmasá, vegetariánská jídla, špagety, lasagne, paella na několik způsobů, výborná pizza (na té ujížděly hlavně děti), přílohy na všechny způsoby (těstoviny, rýže, hranolky, krokety, pečené brambory, americké brambory, pyré atd.), jídla i přílohy se střídaly, obměňovaly, nestihli jsme ochutnat vše, výborné zákusky, dortíky, melouny (červený, vodní), čerstvý ananas, zmrzlina jen mražená v kelímku, pití klasika - z automatu pomerančový, ananasový, jablečný džus, cola, fanta, sprite, víno, pivo, občas jsme si do petky načepovali jen čistou vodu (brali jsme si pak sebou ven či na pláž), bar je pouze u bazénu. Na snídani míchaná vajíčka, volská oka, pečená slanina, párečky, fazole, smažená příloha, nějaký salám, sýr, cereálie, müsli, jogurty, ovoce, sušenky atd., vynikající sladké pečivo - několik druhů - obměňovalo se, z automatu si můžete udělat čaj, kávu, horkou čokoládu. Snídaně od 7 do 10h, obědy od 13 do 15h , večeře 18.30 - 21.30 , vždy si bez problémů vyberete, ikdyž přijdete později, jídlo neustále doplňují. Jen občas se stalo, že bylo plno a nebylo si kam sednout. Jinak ale obsluha OK, po odchodu jednotlivých hostů hned každý stůl pohotově uklízí a prostírá pro nově příchozí, nikdy se nestalo, že by si člověk sedl k pobryndanému, špinavému stolu, byť přišel až třeba ke konci otvíračky. Co se týče dopoledních a odpoledních svačinek u baru u bazénu, nevyužili jsme ani jednou, jen manžel si tam dal občas kafe, děti colu a já výborný pomerančový džus. Výhrady máme snad jen vůči neprofesionálnímu chování a jednání nejmenované obsluhy v restauraci - permanentně zamračená a nesympatická holčina již od pohledu a pokud si náhodou sednete k velkému stolu pro 4 nebo 5 osob s tím, že podržíte místo zbylým rodinným příslušníkům, kteří přijdou o chvíli později, od stolu Vás doslova vyhodí (byli jsme tomu svědky několikrát), to by se dle mého zcela jistě ve tří hvězdičkovém hotelu dít nemělo..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Za nás asi nejslabší článek hotelu, k dispozici pouze jeden malý bazén, ve kterém si přes den normálně nezaplavete, protože tam každý skáče hlava nehlava, pro děti krom stolního tenisu žádné vyžití, Wifi pouze na recepci (na pokoji v podstatě nefungovala, ikdyž by měla), osušky na pláž za poplatek 10 euro, doporučuji vzít svoje. Vyzdvihnout mohu perfektní služby pokojských a úklid a poslední den při pozdním odjezdu kladně hodnotíme i možnost zamluvit si na půl hodiny volný pokoj k osprchování (ten Váš musíte vyklidit a opustit do 11h). Každý večer v Discoklubu zábavný program či večerní show - akrobacie, tanec, zpěv, karaoke, soutěže apod. , klasika..

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláže jsme vyzkoušeli obě, tu s písečným vstupem Cala Molins, i kamenitým vstupem Cala Barques (tu nejmenší a nejbližší Cala Clara, ke které stačí jen sejít schody vedle hotelu, tu nepočítám, to je takový plácek nic moc) a více se nám líbila pláž Cala Barques, nejen kvůli šnorchlování, ale i celkově, vzhledem (krásné panorama skal) a také nebyla tak přelidněná, vstup do moře je bez bot sice opravdu horší (odnesla jsem odřeným kolenem i já), ale pokud překonáte prvních pár metrů, pak je již vše OK, voda nádherně čistá, průzračná, teplá (hlavně odpoledne úplná paráda), spousta rybiček, při šnorchlování můžete natrefit i na chobotnici, rejnoky, jediné mínus - sem tam i medúza, nebylo jich moc, ale setkali jsme se s nimi všichni (byly na obou plážích) a jedna manžela i žahla (pár dnů mu pak zůstal na boku červený flek). Na písečné pláži bylo medúz více, někteří místní je vynášeli z moře na lopatkách nebo v síťkách a pak na suchu zasypávali pískem, případně pokud byla hned u kraje, na mělčině u břehu, napíchli ji na klacek a bylo :-) . Pobyt jsme měli týdenní a hned první den nás u moře zastihla bouřka a silná průtrž mračen, manžel a syn se málem ani nestihli dostat na břeh (když plavčík lidi z vody vyháněl, byli daleko až vzadu u poslední bójky za skálou, kam není vidět, takže ho neslyšeli, neviděli a on nevěděl o nich), na úvod dovolené docela adrenalin a zážitek nic moc (silný vítr a zároveň neskutečně prudký liják, během pár vteřin bílá tma, nebylo vidět na metr před sebe), ale cca po hodině byl klid (jak rychle to přišlo, tak rychle to odešlo), vylezlo slunko a pak celý týden až do konce pobytu nádherné počasí a moře naprosto fantastické, klidné, bez vln, skvělé plavání i šnorchlování, super..

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Moc jsme toho nenachodili, ale nádherná krajina, všude hezky, překrásné prostředí, romantická zákoutí, krásné výhledy, panorama skal, velmi se nám líbilo.. V přilehlých obchůdcích ceny srovnatelné s našimi..

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem z dovolené perfektní a určitě se ještě na Mallorcu vrátíme, je to nádherný ostrov a všem můžeme jen a jen doporučit, úžasně čisté, tyrkysové moře, příznivé klima, Cala San Vicente krásné, malebné letovisko v klidné části ostrova, není co vytknout.. Poslední den odjezd od hotelu 19.20 (v klidu jsme stihli i večeři, super), plánovaný odlet 22.45, ale opět téměř 2h zpoždění, přílet do Ostravy cca 2.45 (doba zpátečního letu 2 a 1/4 h) ..

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 50
z 55 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání