Napsat recenzi

"Dovolená snů".

Recenze hotelu Globales Simar Hotel *** (Španělsko - Mallorca - Cala San Vicente)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2019
Přečteno: 1 343x
Recenze se líbila: 262 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování v tomto hotelu byla pro nás jedna velká tragédie.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Byly jsme ubytováni v pokoji č.75 v posledním poschodí pod střechou. Přímo nad tímto pokojem byly klimatizační jednotky. Když tyto klimatizace jely na plný výkon, bylo to v pokoji, jako kdyby startoval BOEING. Třepaly se tabule v hliníkových oknech.Při reklamaci na recepci přes delegátku bylo přislíbeno, že odpoledne přijede technik a vše opraví.Skutek utek, takže jsme prožili dovolenou v letadle.Hluk byl tak příšerný, že špunty v uších nepomáhaly.

Druhý den po ubytování praskla klimatizace a celý den jsme měli v předsíni vodu. Až po třetí reklamaci byla závada odstraněná.Sousedům praskla klimatizace druhý den po nás.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Strava luxusní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Vybavení odpovídalo třem hvězdám, pokojské a servírky vstřícné a příjemné.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

V okolí se nachází tři malé pláže. Dvě jsou kamenité a vstup je pro kaskadéry. Třetí, malá byla městská, písečná pod hotelem, jde se asi po 140 schodech.Za den jsme nachodily okolo 10000 kroků. Lehátka se slunečníkem za 25 EURO.Pokud rádi chodíte po schodech, mohu vřele doporučit. Voda tam byla čistá, ale plná chaluh.

Na břehu byly z těchto řas velké hromady, které se odklízely za dobu našeho pobytu jednou.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okolí hotelu bylo hezké a upravené.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Kdybych se chtěl někomu pomstít a nas--t jej, tak mu vřele doporučím pobyt v tomto hotelu a aby si to trošku užil, pokoj č. 75.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 50
z 55 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání