Napsat recenzi

Báječná dovolená

Recenze hotelu Globales Simar Hotel *** (Španělsko - Mallorca - Cala San Vicente)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 2 432x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž v zátoce Cala Clara - pohled z balkonu hotelu Simar
Pláž v zátoce Cala Clara - pohled z balkonu hotelu Simar
  • Pláž v zátoce Cala Clara u hotelu SENTIDO Don Pedro
Pláž v zátoce Cala Clara u hotelu SENTIDO Don Pedro
  • Pláž v zátoce Cala Barques u hotelu Hoposa Niu Pláž v zátoce Cala Barques u hotelu Hoposa Niu
  • Písečná pláž v zátoce Cala Molins pod hotelem Grupotel Molins Písečná pláž v zátoce Cala Molins pod hotelem Grupotel Molins
  • Orientační mapa pláží v dostupnosti od hotelu Globales Simar s vyznačením oblíbenosti
Orientační mapa pláží v dostupnosti od hotelu Globales Simar s vyznačením oblíbenosti
  • Dětský bazének v mezibloku hotelu Dětský bazének v mezibloku hotelu

Pobyt od 17.6. do 24.6.2016. Přes problémy s Travel Service (pozdní odlet z Prahy v 19.45 hod. a brzký odlet z Mallorky v 7.30) jsme si dovolenou s dcerou a dvěma vnoučaty (1 rok a 5 let) náramně užili. Počasí nám vyšlo teplota od 27° do 31°C a moře bylo báječné okolo 23°Celsia. Hotel o 4 budovách je modernizovaný, umístěný ve svahu, a proto všude schody. U hlavní budovy s recepcí je pěkný bazén s dostatkem lehátek a u vnitro bloku pod apartmány této budovy hotelu se nachází dětský bazének i s lehátky pro dospělé. Pouze budova přes místní komunikaci je bezbarierová a má výtah. V této budově je v prvním patře jídelna s terasou.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Velký rodinný pokoj o dvou samostatných místnostech s vlastní klimatizací, ledničkou a televizí v každé místnosti. Místnosti oddělené společnou koupelnou s vanou (k dispozici byl i fén) a chodbou. U větší ložnice je prostorný balkon s výhledem na zátoku Cale Clara. K sezení byly k dispozici čtyři plastové židle a stolek. Všude čisto, žádný hmyz ani komáři, úklid pravidelný od 14.00 hod. s výměnou ručníků a osušek. Po úklidu pokoj vždy krásně voňavý.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Všeho dostatek a ve výborné kvalitě, maso vepřové, telecí, hovězí, jehněcí, šunka, různé druhy salámů, ryby - tuňák, sardinky, makrela, aj., mořské plody, krevety, mušle, těstoviny, sýry, jogurty, ovoce, různé druhy pečiva. Jídelna by mohla být trochu větší s ohledem na množství lidí. Při větší obsazenosti jídelny uváděla vždy vedoucí směny jednotlivé hosty k volným stolům. Před samotným jídlem byl personálem na stůl daný vždy čistý bílý látkový ubrus a látkové ubrousky. Pro kuřáky možnost posezení na terase jídelny s případnou konzumací jídla - snídaně, obědy a večeře. Dopolední a odpolední snack (11.00 - 12.30 a 16.00 - 17.30 hod.) se vydával v jídelně - hamburgery, pizza, párek v rohlíku, sendviče, zákusky, zmrzlina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Bar u bazénu fungoval oficiálně od 11.00 do 23.00 hod. bez jakýchkoliv problémů. Někdy otevřeno již od 10.00 hod. až do 23.30 hod. Všeho dostatek- pivo, víno, koktejly, káva, zmrzlina-tři druhy, vybraný tvrdý alkohol a koktejly na all inclusive, ostatní se platil, atd. Personál milý a ochotný, vždy usměvavý, hovořil AJ a NJ, snažil se i trochu česky.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláže jsou u hotelu celkem tři. Jedna obláskově-písčitá u hotelu Hoposa Nia v zátoce Cala Barques. V moři velké kameny a plotny - vhodná pro šnorchlování. Druhá malá písčitá pláž je hned pod hotelem Simar a u hotelu SENTIDO Don Pedro v zátoce Cala Clara. Pláž vhodná pro malé děti, ale po vstupu do vody jsou již větší ohlazené kameny. Vhodná je obuv do moře. Na tuto pláž se dá jít přímo po schodech za barem u bazénu hotelu Simar nebo okolo hotelu SENTIDO. Cesta trvá cca 5-7 minut a jsou zde i schody.Třetí větší písečná pláž je umístěna pod hotelem Grupotel Molinas, přístupná po schodech vedle hotelu (cca 80 schodů), nebo po hlavní komunikaci (cca 10-12 minut), která má pozvolný písečný vstup do vody bez kamení. Vhodná pro malé děti i bez bot do vody. Na této pláži je bar, který patří k hotelu Grupotel Molinas, ale dá se zde koupit pití i jídlo (např. 1/3 piva 3,25€, káva 2,50€, 2dcl džusu 2€, hranolky 6-8€). Pod komunikací jsou umístěny docela čisté toalety, převlékárny a venkovní sprcha. Moře ve všech třech zátokách průzračně čisté - prostě paráda. Na pláži v Cala Barques a Cala Molins je možno si pronajmou lehátka s deštníkem cca od 10 euro na den. Jinak všechny pláže jsou veřejné a lze použít své vybavení.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Prostě nádhera, hory, moře a krásná krajina. Klidné místo pro relaxaci bez hlučných diskoték. V blízkém okolí je pár menších obchůdku k drobným nákupům. Pro milovníky geocachingu jsou v okolí nejméně 4 místa v okruhu cca od 500 - 1250m od hotelu v okolních skalách.Výhodné je si půjčit auto cca za 60€ (dle typu auta) na den a udělat si pár výletů po okolí. Půjčení auta vám zajistí na recepci hotelu v dopoledních hodinách na ráno druhého dne, kdy je auto představeno u hotelu od 8.00 hod..

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Celkově jsme byli velice spokojeni se vším a doporučuji tento hotel všem, pouze rodiny s malými dětmi musí počítat s tím, že jsou všude schody a kočárek se musí přenášet. Ale dá se to zvládnout, jako jsme to zvládli my i když jsme měli ročního vnuka s kočárkem a k tomu 5-ti letého kluka. Pro případné zájemce o pobyt v tomto hotelu přikládám fotografie pro lepší orientaci po příjezdu, protože delegáti od našich cestovek vám toho moc neřeknou, snaží se především prodat předražené výlety.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 50
z 55 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání