Napsat recenzi

Super, Super, Super!!!!

Recenze hotelu Globales Condes de Alcudia Hotel *** (Španělsko - Mallorca - Alcúdia)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2016
Přečteno: 706x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled po probuzení..... pohled po probuzení.....
  • před hotelem.... před hotelem....
  • před hotelem.... před hotelem....

Dovolená v tomto hotelu naprosto dokonalá , rozhodně bych ocenila na 4 hvězdy a ne na 3.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytujte se až od 5 patra výš a budete mít nejlepší výhled v Alcudii vůbec, a to přímo z postele, když ráno otevřete oči a večer když budete usínat budete mít pohled přímo do zálivu podobný karibskému.

Čistota hotelu rovněž odpovídá z mého pohledu na 4 hvězdy.

Wifi zdarma na recepci 1/2hod denně.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Stravu jsme měli all-inclusive - určitě byla správná volba, při celodenních výletech Vám personál přichysta obědový balíček. Pivo no prostě super - možná lepší než lecjaké z Čech, po 15 minutách na stole ho budete mít stále dobře vychlazené a ještě s pěnou.

Velký výběr z nabídky jídel, dezerty, ovoce , zelenina, ryby, drůbež...Snack během dne , velmi dobrá a kvalitní káva capucino na baru.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Služby personálu naprosto bezkonkurenční- málokdy zažijete takovou pohodu jako v tomto hotelu, personál je velmi přátelský, počínaje od recepce, přes uklizečky a hlavně obsluhu na baru a v restauraci.

Denně večerní animační programy - slabší, pouze flamengo super!!!

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

V okolí hotelu super procházky, hned před hotelem pláž, velmi čistá , při pobřeží laguna, kousek molo, záliv a přístav, kousek cca 1,6 km procházkou staré město - nádhera

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

perfektní

půjčte si auto a projedte ostrov - doporučuji autopůjčovnu hned kousek od hotelu - foto níže - opravdu super majitelé starší pán s paní - vstřícní domluvíte se i bez angličtiny,pujčila jsem si auto na 3 dny - 75 Eur , včetně full servisem,dostenete kličky s mapkou, kde najdete zaparkované auto/ pár kroků od půjčovny / a zase při vrácení zpět zaparkujete. Šla jsem najít autopůjčovnu v 9 hod ráno a v 10. hod jsme vyráželi- pravda ale , že je předsezóna.

celá mallorca je perfektně značená, navíc na info stánku- přímo pod dřevěným mostkem kousek od autopůjčovny dostanete mapku cele mallorcy i Alcudie zcela zdarma.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání