Napsat recenzi

Recenze hotelu SALOU PARK RESORT II 3*

Recenze hotelu 4R Salou Park Resort I & II **** (Španělsko - Katalánsko - Salou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 366x
Recenze se líbila: 222 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro mě samotnou jsou recenze velmi důležité při výběru dovolené. Doufám, že Vám tedy alespoň trochu pomohu tímto zhodnocením dovolené ve Španělsku, v městečku Salou- v hotelu SALOU PARK RESORT II 3*.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytování neurazí ani nenadchne. Pokoj s manželskou postelí, nočními stolky, televizí, velkým psacím stolem. Součástí je i malá koupelna se záchodem a vanou. K dispozici fén a za poplatek lze zapůjčit trezor či malou ledničku. U každého pokoje byl malý balkónek či teráska se židlemi a stolkem.

Úklid pokojů probíhal každý den, pokojské měnily ručníky téměř pokaždé i s ložním prádlem. Doporučuji si s sebou přivézt plážové osušky, ty tento hotel bohužel nezapůjčuje, i když to tak uvádí na svých stránkách.

Ubytování je situováno do dvou budov, jedna je 3* a druhá 4*, nicméně vše patří do jednoho hotelového řetězce a bazén můžete využívat jak u 3* hotelu tak u 4*. Každý večer probíhaly mezi hotely animační programy jak pro děti tak pro dospělé (23:00-00:00) a upřímně- před hlukem neutečete = nevyspíte se. Vyhrávají Vám přímo pod okny. S malými dětmi bych sem tedy rozhodně nejezdila, takže pokud chcete zažít klidnou dovolenou, sem určitě nejezděte :-)

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Jídlo bylo dobré, i když se často opakovalo. Snídaně byla pokaždé stejná- mnoho druhů pečiva, zelenina, pár druhů ovoce, salám či šunka, sýr, džem, máslo, vajíčka na tvrdo, míchaná vajíčka, volská oka, párečky. Oběd a večeře- ryby či kuře, nuggetky, vepřové maso, paella, často mořské plody, brambory, hranolky, zelenina. Sladký bar mě ale zklamal, stejně tak jako menší výběr ovoce.

Pro pití jsme si chodili sami, k obědu si můžete brát nápoje z chladničky na konci místnosti. Doporučuji džusy v malých lahvičkách, ty jsou opravdu výborné. K dispozici jinak samozřejmě mnoho druhů- Coca Cola, Sprite, Fanta, voda či sangrie. Nechyběly ani automaty na kávu či čaj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Co opravdu musím pochválit byl bar u bazénu. Výborné míchané drinky, které nebyly ani trochu ošizené. Nechyběl ani mrazák s nanuky a zmrzlinou a lehký snack, který Vám připravili, pokud nebyla doba snídaně, oběda či večeře (hot dog, pizza, sendviče, hamburger). Tento bar byl otevřený od 10:00-23:00. Nelekněte se, až uvidíte na lístku ceny- vše je zahrnuto v all inclusive.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Velké zklamání. Byli jsme v červnu a i tak byla všude hlava na hlavě- jak na velkých plážích či malých. Moře jinak teplé a čisté. Jen těch lidí... :-( Přístup od hotelu k moři kazí mnoho schodů- ale nevyberete si. Jinak se k moři nedostanete. Pro méně pohyblivé lidi by toto mohla být komplikace.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Salou je sice menší město, ale opravdu to tam žije. Mnoho krámků a obchůdků, krásná promenáda, večer je to při procházce po pláži opravdu romantika. Příjemná procházka až do centra.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Toto městečko i místo hotelu doporučuji zejména pro mladé lidi či páry. Bohužel ne pro rodiny s dětma- je to opravdu divočina. V okolí je mnoho aktivit a mnoho možností procházek či fakultativních výletů. Doporučuji se na jeden den vydat do Barcelony- cca hodinka a půl vlakem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání